Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (607)

POMO 

všechny recenze uživatele

Parádny tvorčí úlet, s ľahkosťou kombinujúci ťažko skombinovateľné žánrové polohy, robiac si pri tom ešte srandu z ich svätých klišé (rada kňaza, gay cops). Aja nie je iba výborný hororový režisér. Aja ja milovník dramatických príbehov aj s romantickým rozmerom a vie parádne žonglovať s obľúbenými pokleslými žánrami. A toto je jeho sviežo originálny a ťažko napodobiteľný mokrý sen, v ktorom sa mimochodom s nadšením nájde tiež Stephen King. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I když měly koule, je fajn, že Aja se vysral na remaky, a konečně se vrhl na ambicioznější látku. Talentu má na rozdávání, takže proč ho nevyužít i trochu jinak, než jen zatínáním krumpáčů do lebek nebo zvracením penisů ve 3D. A tak se náš francouzský řezník snad vůbec poprvé věnuje hlavně příběhu, lepšímu vedení herců a líbivé vizuální stránce: zejména pak krásným lesním exteriérům, vymazlené kameře a chytlavému soundtracku. Někteří diváci samozřejmě budou remcat nad absencí gore scén (jedna rozstřelená makovice by tu však byla) a odklonu od hororu k barevné fantasy detektivce, krajní fandové Alexe však pochopí a třeba ocení. (80%) ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zajímavá černohumorná směska dramatu, mysterie, fantasy hororu a romance, která baví, tak zvláštně okouzlí i překvapuje. Radcliffe mi tady sedí, stejně jako těch pár dalších postav, mistr Aja upevňuje svoji pozici - co film, to kvalita. Možná uznáte, že takový hybrid žánrů vůbec není lehký zmáknout. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $173,948Tržby Celosvetovo $3,347,106▐ režisér Alexandre Aja dokáže z akéhokoľvek námetu(aj prašteného) dosť vytrieskať a tu mu to tiež celkom dobre vyšlo, podarené, hravé, zábavné, roztomilé a desivé, mix všetkého /60%/ ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že dílo s tak mizerným scénářem po celou svou stopáž neškobrtne a zdatně letí vpřed. Hillova předloha trpěla přílišnou doslovností a až trapnou snahou provést čtenáře celým příběhem téměř za ručičku. Ajův snímek toto eliminuje, nicméně děj knihy v podstatě pouze nezajímavě převypravuje. Stále se tak jedná o zajímavý nápad naroubovaný na naprosto směšnou příběhovou linii, u které tak maximálně překvapí účelné použití až karikaturních charakterů. Radcliffe, se svými třemi výrazy, není tím pravým hereckým tahounem, a jen těžko mu lze uvěřit jeho trauma, díky celkově uvolněné atmosféře tím však Rohy příliš netrpí. Největším překvapením je však celkové vyznění snímku. Ten osciluje někde na pomezí vážně míněného thrilleru a současné populární teen fantasy romance. Aja se tak díky všem těm barvičkám a slzičkám nenápadně přihlásil o další možné pokračování populární ságy Stmívání. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Celé meno postavy Ig (Daniel Radcliffe), Ignatius, je počas filmu spomenuté iba raz. V latinčine sa prekladá ako „ohnivý“ a má rovnaký koreň ako slovo „vznietiť“. (Arsenal83)
  • V knihe je domček na strome iba vymyslený. Po tom, čo ho Merrin (Juno Temple) s Igom (Daniel Radcliffe) druhý raz nenájdu, dôjdu k názoru, že mali "spoločnú halucináciu." V knihe sa takisto Lee (Max Minghella) Igovi prizná, že ho v skutočnosti z vody nevytiahol, ale vyplával sám. (Lucjen)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno