Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (607)

verbal 

všechny recenze uživatele

Už u knihy jsem si říkal, že je krajně podezřelé, jak moc nápadně Kopec nepadl daleko od Krále. Po vizualizaci jsem si téměř jist, že si papá prostě jen udělal melouch, aby mladej mohl chodit na večírky a dávat rozhovory novinám. Při sledování jsem utrpěl tak brutální Dežo ví, že se dívám na To bez Penyvajse, až jsem o výše uvedených spekulacích neochvějně přesvědčen. Dokonce bych si i troufl ve svém fantazírování zajít tak daleko, abych s klidem tvrdil, že Štefan snad ani žádného syna nemá, protože je to úchyl a šuká jen s lidožravými klauny. Nicméně, na tomto místě bych za normálních okolností prohlásil, že se zfilmování velmi povedlo, nebýt té neodpustitelné kástingové minely s obsazením hnusného chcípáka Heryho do hlavní role. Žádnýma hůlkama se, kurva, přece v knize nemávalo, a i když mu zapudrovali ten blesk na čele, role mu sedla jako jehlan do kruhového otvoru a byl přirozený asi jako mozkový tumor. Je mi jedno, že Rohlíková očividně skvěle a ráda kouří dědky, ale tohle bylo snad ještě horší fopá než negr v roli Linkolna Rájma!! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Harry Potter nám opravdu dospěl, Daniel Radcliffe s rohy a flaškou v ruce vyvolávající v lidech jen to nejhorší je tak překvapivě přesvědčivý, že zavře svým skvělým výkonem mnohým pochybovačům ústa. Popravdě jsem po rozpačitém traileru čekala hloupost, ale příběh mě okamžitě upoutal. Bylo to zvláštním způsobem děsivé, zvrácené, absurdní a místy velice zábavné. Upřímně jsem na vážkách, do jaké žánrové škatulky "Horns" strčit, nic tak kuriózního a rozličného jsem již dlouho neviděla. Každopádně perfektní hudba deprimující atmosféře, nádherným scénériím a originalitě jen nasadila korunu (Manson, Pixies, Fever Ray..) - jedinou výtku mám ke konci, který mě zklamal. Nebýt jeho, dám bez váhání 5 hvězdiček. Škoda, že vyvrcholení nakonec působilo tak směšně. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Uchádzajúci námet, z ktorého by bol parádny 90s seriál, kde by rohatému detektívovi ľudia rozprávali svoje najtajnejšie služby a on v ruke s vidlami a s hadom okolo krku by riešil záhady. A tak prvá polovica je solídna zábava, ale v momente keď sa začne reálne riešiť vražda, je to strašný kŕč. Verím, že Joe Hill má solídne komplexy z toho, kto je jeho otec, ale kingovská detská línia s "krížikom" je úplne smiešna. A každým ďalším odhalením je to horšie a horšie (pri objavení listo som už len gúľal očami). Premárnený potenciál. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Až na ten závěrečný fail hodně podařené. Aja se drží zpátky a slouží příběhu. Rohy mají hodně blízko Zrcadlům s Kieferem Sutherlandem. Kingovská struktura jde cítit na sto honů (autorem předlohy je jeho synátor Joe Hill) a lidští démoni vyplouvají na povrch ve zpočátku legračních scénkách (návštěva lékaře, bitka reportérů) a pak regulérní mstě (muthafuckin snakes in the muthafuckin car). Romantická linie je klasicky teenagerovská, dokonce i poměrně originální a hlavně uvěřitelná. Rohatý Radcliffe potvrzuje, že to myslí vážně, Pottera setřásl už v ruském doktorovi, tady mizí i jeho britský přízvuk. Pokud mu čich na zajímavé projekty vydrží bude dobře. Velká škoda toho přepáleného závěru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Chvíľami som mal pocit, že sledujem romantickú, dramatickú, presladenú, rodinnú fantazmagóriu pre puberťákov či ďalšiu časť Harryho Pottera, no vzápätí tam režisér nabehol s nejakou komediálnou vulgárnou / erotickou scénkou či dialógmi, ktoré by mladiství do 15 rokov asi vidieť nemuseli. A asi je to to jediné, čím ma film upútal - dokázal rozosmiať. Štýlovo nakrútený mix všetkých možných žánrov. Akurát na ten môj najobľúbenejší sa akosi pozabudlo. Záver celkom efektný na pohľad a aspoň niečo to tam po necelých 2 hodinách začalo ten sľubovaný horor pripomínať, ale čakal som niečo úplne iné. Takéto smiešne báchorky totiž na mňa neplatia. Chladný priemer tomu dám, ináč sklamanie na celej čiare. Knižnú predlohu som samozrejme nečítal a šiel som do toho s hororovým očakávaním pod menom slávneho režiséra, takže asi sa to aj dalo čakať. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Tetovanie na Igiho (Daniel Radcliffe) ruke je „prebuď sa, alebo navždy padni“, čo je priamy citát z knihy Johna Miltona „Stratený raj“, v ktorej Satan padá z neba. (Arsenal83)
  • Juno Temple povedala, že nemala problém byť v jednej scéne pokrytá hadmi, pretože sa ich nikdy nebála a myslí si, že sú naozaj krásni. Aj keď priznala, že neznáša pavúky. (Arsenal83)
  • Film obsahuje skladbu od kapely Pixies - "Where Is My Mind", která zazněla i ve filmu Fight Club (1999). (Lucasion)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama