Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Hele když dáš 5* vůbec to moje zdraví nepoškodí :D To je to samé jako u Die hard 5, kdy jsem jeden z mála, kdo tomu dal 5* a to do mě dost lidí rylo a 5 zpráv jsem měl v poště od neznámých uživatelů, že jsem kkt, zmrd atd :D Snad má věc ne ? Ale co tohle už neřeším :D

Takže ty si psal, že jdeš na to v neděli ? Schválně zkusím tipnout co dáš, hmm těžké velmi :D ....no na harně mezi 3/4* uvidiš sám :)

na příspěvěk reagoval ywo666

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Presne tak, nech si každý hodnotí po svojom, nikoho za jeho hodnotenie nebudem nikdy odsudzovať, ale aj tak mi to príde poriadne mimo a hlavne nefér. Zhodiť nejaký tupý blockbuster alebo úplnú vykrádačku je jedna vec, ale doslova odstreliť nejakú normálnu drámu, to mi už príde ako vtip. Filmy, ktoré sa netočia pre peniaze, kde sa snažia ľudia hrať, dať postavám aj nejakú hĺbku a často aj prísť s niečím novým, čo ale teraz myslím hlavne vo všeobecnosti a nie nutne len k tomuto filmu by som si takto zhodiť nikdy nedovolil. 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

mzss1

A to som zvedavý na pacific rim, kde nikto z mojich obľúbených nedal veľa hviezd a ja sa na film teším ako chuj. A pritom recenzie viac menej katastrofálne.

na příspěvěk reagoval mzss1, Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Taky si myslím, že tolerance mezi top20 oblíbenců je nejlepší. Někdy sice nechápem jeden druhého, když je rozdíl hvězd velkých, ale důležité je, aby si to každý hezky obhájil a moc neryl do toho druhého a nechal ho s vlastním názorem být :-)

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Aj ja si hodnotím po svojom. Ale ľudí, ktorých mám medzi obľúbenými sa snažím pochopiť. Lebo keď chápem ako hodnotia, môžem lepšie získavať info z ich komentárov. Vždy si postupne vytváram určitý obraz. A keď mi zajebeš Redemption odpad, môžem začať zas od začiatku.

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Mě je jedno kdo jak hodnotí, nečtu recenze, nenechám se ovlivnit nikým, takže mě tvoje hodnocení nevyvedlo z míry. A ani jsem se z toho nepodělal. :-) Neříkej, že tobě trhá žíly jak hodnotím já, jsem rád, že se shodnem ve stylu a způsobu hodnocení filmů, že máme svůj názor, takových lidí je málo.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Sorry, že ti to takhle říkám,ale můžeš aspoň potvrdit, že jsem byl po tobě druhej člověk co tenhle film hodnotil. nic ve zlým, ale když jsem si přečetl tvůj koment a tvoje hodnocení moc jsem si z toho nedělal, protože co si budem povídat zase až tolik se neshodujeme. Máme holt každej svůj vkus i když teda na Pacific rimu jsme se vzácně shodli na 100% :-)

na příspěvěk reagoval mzss1, ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Jsem rád, že sis aspoň přečetl můj názor :-) Nemusíš nic povídat haterů co úmyslně píšou píčoviny je tu hodně a taky je už poznám a jsou to sráčové o tom žádná. My co se tu domluvíme jako normální lidi se holt někdy neshodneme tak si to vysvětlíme takhle v pohodě bez zbytečných emocí. Jinak za nějakej čas co se tu známe víš, že já hodnotím dost specificky a po svým. Nejdu s proudem mám prostě tvrdou hlavu a můj osobní pocit z filmu je pro mě nejdůležitější. A určitě to nedělám schválně jenom abych se lišil byl jsem tu mezi prvnímy co to hodnotili, tudíž jsem nemohl vědet jak to budou hodnotit ostatní a sám jsem byl překvapenej když tu nabíhalo čím dál víc nadšených hodnocení a komentů což je zase nepochopitelný pro mě. A říkal sem si a sakra za ten svůj komentář dostanu asi co nevidět řádně po držce :-D

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Já tím nemyslel na Wácu, jen na nějakého podivína jak si ho tehdy nazval atk, vpohodě neberu ti to :) Jen prostě já to řeším jinak, když někdo hodnotí jinak, je mi to ukradnuté :) hlavně abych svuj názor hezky popsal v komentu azt

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Čo už. Nechám ťa. Ale stále úplne nechápem. Videl som asi tisíc horších filmov. A predsa len budeš musieť byť Čínsky boh smiechu :D , lebo ja to beriem ako seriózny film so serióznymi hereckými výkonmi.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

mzss1

Áno to robím. Ale Wacovi som nič také nenapísal. Žiadny sráč žiadny idiot. Nepáčilo sa mi len hodnotenie. U iných užívateľov si neodpustím urážky, lebo už ich často poznám a serú ma. A keď ma niekto serie musí počítať z následkami. A je to jedno, či je to csfd, facebook, alebo realita. Keď kamarát povie (spraví) nejakú hlúposť, okamžite mu poviem, že je chuj. Rovanko keď niečo spravím zle očakávam, že to tiež schytám (a väčšinou aj hej). Ja som človek, čo žije od škôlky v prostredí drsného, nekorektného, vulgárneho humoru. To, čo môže byť pre niekoho urážlivé je pre mňa bežná prax.

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Ty seš v pohodě, ale všimnul jsem si, že když někdo napíše v jakékoli diskuzi slušně svůj názor, tak ho většiniu nemilosrdně setřeš. Pamatuji si, že nedávno někdo v EXP2 psal, že se mu to nelíbilo, protsě to bylo jeho zklamání dal 2* a ty si napsal, že je to sráč :-))) Jako mě nikdy žíly netrhá kdo jak hodnotí, holt se někdy neshodnem i mezi oblíbenými, holt co člověk to názor, ikdyž ted s tebou a většinou souhlasím, Redemption se povedlo v jiném směru než jsem čekal, takže taky 4* jsem dal :-)

na příspěvěk reagoval ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Já sem počítal, že mě sejmete. Je mi to fuk taky z každým tvým hodnocením nesouhlasím, ale je to tvůj názor a já ti ho neberu tak mi nech ten můj ok necháme to tak? O něco níž jsem obsáhle vysvětlil MIKEOVI co mi na tom filmu vadilo. Víc už bych to opravdu nerad rozebíral...

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ale je to názor ktorý nám tu výstavne vylepil, preto na neho treba reagovať. Dával ho sem z vedomím, že to v niekom rozprúdi krv. Keby chce pokoj tak sa nebude obťažovať ani komentárom.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, mzss1

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Klid, je to jeho názor )) vidíš.. a já mám film i v topce. pro mně je to unikát, a ty bitky, BOŽE :3

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak sa pridávam k spokojným a musím skonštatovať že v "hereckom" súboji so Rockom (Snitch) má Jason navrch. Filmu pomohlo aj britské pojatie. Waco s tým odpadom to nemôžeš myslieť vážne. Keby dáš jednu alebo dve, tak už nespokojne zdvihnem obočie, ale odpad si to nezaslúži ani omylom.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Hele, nestalo se , že by mně nějakej film kde je Jason zklamal. :) To je o chuti, nikdo se nikdy nezavděčí všem

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Díky. Přesně to jsem se tu snažil vyjádřit. Vím, že máš Jasona rád. Já proti němu taky nic nemám, ale ubírá se špatným směrem poslední dobou zdá se mi...

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Pěknej koment. Ještě jedna poznámka nejsem cílová skupina??? to by ses možná divil já mám totiž rád kvalitní dramata, ale opravdu kvalitní. Mám rád i konverzační ukecaný filmy nedávno jak jistě víš jsem zhlédnul Pain and Gain který mě nadchnul tak, že jsem si ho přidal do topky a to je film z 90% založený na konverzacích a kdybych nebyl cílová skupina jak ty tvrdíš asi bych napsal, že tohle Bay posral a proč to nebyla pořádná akce a proč to nebylo něco jako Mizerové atd... To byl jenom příklad věř mi, že kvalitní drama ocenit dokážu z herci co jsou uvěřitelní a neserou se do žánru ve kterým nemají co pohledávat. Statham není charakterní herec to je čistě jenom můj osobní názor vím, že hned se mnou bude každej nesouhlasit, ale neberu vám vaše názory neberte vy mě ty moje. Ty jeho noční můry a traumata to snad měl bejt vtip nebo co?! Jestli tohle bere fakt někdo jako seriozni film ze seriozními hereckými výkony, tak já jsem v tom případě Čínskej bůh smíchu :-))) ale kdo ví třeba jsem...

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Sice jsi mně malinko zklamal tím, že jsi řek, že Safe je píčovina, ale ok beru to. Hele. Ať je film, jaký chce, úplně všem se netrefí do chutě. Bud rád, že máš svůj názor, stojíš si za nim a nejsi ničí loutka :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Smůla nepodřizuju se náladě jiných. Hodnotím vždy dle svého. Ten průměr tady považuju za nepovedenej vtip. Větší blbost už sem fakt dlouho neviděl. Jako sesypte se na mě všichni počítal sem s tím, ale Statham umí hrát??? To je doufám vtip už Safe a Parker byli neskutečný kraviny, ale tímhle si zatloukl hřebíček do rakve definitivně. Zkurvil jsem průměr? může bejt já totiž neberu názor, že na každým filmu je něco co se dá ocenit a proto by se odpady dávat neměli. To je nesmysl pokud mě prostě nějakej film nasere svým pojetím a konceptem jako takovým dám prostě odpad a hotovo. Jasně třeba by se dalo ocenit jak Statham SPOILER Nacpe toho borce do kontejneru, nebo na konci nemilosrdně shodí toho frajera ze střechy, ale mě ten film přišel neskutečně vypatlanej nemůžu si pomoct a proto nebudu hvězdičkovat za to, že něco se povedlo když v celkovým kontextu je to ultrapíčovina. Tak to prostě cítím budu vždy hodnotit na základě svých osobních a podotýkám subjektivních pocitů z toho filmu. Jo a, že jste z toho všichni vycákáný??? Však budte, já se , ale všeobecnou náladou a takovými blbostmi jako průměr filmu fakt řídit nebudu a jsou mi ukradený. Stačí to takhle?

na příspěvěk reagoval Ouwen

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Asi žádný, jen mě to udivuje, prostě psal v ruznych diskuzích a i se to dá vyčíst z jeho komentu, že Stathama považuje jedině za borce, který hraje v akčních filmech vyloženě, kde se pere atd ...

no nic neřeším to :) Tak s ním diskutuj ..

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

mzss1

ja som kludny ako anglican... ide mi len o to, ze s Wacom diskutujem pomerne casto a toto je hadaj co ? diskusia ? tak chcem aby sa k tomu vyjadril a pokecal o tom ... aky je v tom problem ? ....

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

A jéje tak už si se naštval, už tě nebaví psát chytré příspěvky, nemyslím to zle, jen prostě je to jeho neázor, jako když mi film nesedne, většinou dam 2* nebo 1* a nedam hned odpad, ale je tojeho styl, tak mu to neberu, ja se jen divím, že se ty divíš, že dal odpad... prostě mi to přijde moc divbý tohle řešit, ale v dobrém ukončuji tému a skládam zbraně a dál se o tom bavit nebudu, takže mír, jasné ? :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

mzss1

a ty si co ? spravca diskusii , .. tak ako je to jeho nazor tak toto je mo ? ja sa nebavim s tebou ? co sa staras ? ... ked si budem chciet pokecat o hodnoteni dopredu dam ti vediet ;) 

na příspěvěk reagoval mzss1

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama