Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 1

Recenze (165)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pěkný příjemný lidský příběh o začleňování do cizí kultury. O sport tu vlastně ani tolik nejde, ale i tak je sportovní historie městečka famózní. Někomu nemusí sedět americká hymna, ale byla zahrána skvěle. Někomu nemusí sedět tlouštík, co tak překvapivě běhá, ale zde to výjimečně nevadí, protože ta postava má z mnoha jiných pohledů hlavu a patu. Prostě takhle to má vypadat, když i fůra klišé je převálcována vykreslenýma postavama a příběhem. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Muž sa presťahoval do chudobného mesta, v ktorom z neznámeho dôvodu vie dobre behať snáď každý druhý chlapec, avšak ich osud je predurčený tak, že skončia školu a tí najlepší môžu makať na poli a tí horší sa častokrát dostanú do väzenia, alebo do gangov. Pán Jim sa rozhodol, že ich predurčené osudy zmení a začal ich trénovať beh a je vidno, že mu to ide :) Celkom fajn natočená športová dráma, až na jednu zbytočnú dramatickú scénu sa mi to páčilo. Tiež bolo zaujímavé to, že na konci to nespravili tak dramatické, ako by to iné dramatické filmy spravili a tým vybočuje z davu :) ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to je snad první film o přespolním běhu co jsem viděl, a to sportovní filmy vysloveně vyhledávám. Zápletka klasický klišovitý styl, a navíc je to Disney, takže je to řádně doslazeno moralitami, rodinou a přátelstvím. Ale zas až tak to nevadí, a příběh se sleduje celkem slušně. Costner klasicky umí a tak jediná věc co jsem nechápal byla: Sakra ten tlouštík celej film běhá jak blázen a nezhubnul ani deko. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Nejen sportovní film, ale hlavně sociální drama, což mě bavilo nejvíc. Jak mohou takto živořit lidé v úrodné oblasti, kde neustále něco dozrává, kde se stále něco sklízí? Tady není nedostatek práce, ale je tak podhodnocená - vždyť imigranti z Mexika jsou rádi i za to. Škoda jen, že zajímavý příběh se drží osvědčených pravidel a snaží se jen a jen o to, jak diváka dojmout. A tak zamáčknu slzu a přiznám, že mě na chvilku taky dostali. Project 52 Films by Woman. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $44,482,410Tržby Celosvetovo $44,632,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,016,075 //počet predaných kusov 43,200Tržby za predaj DVD v USA $4,771,583 //počet predaných kusov 170,516║ Kevin Costner sa chytil druhej šance a ide z jedného úspešného projektu do druhého čo mu moc prajem, príjemný pohodový snímok /60%/ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama