Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Drom 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, rozejděte se a pokračujte dále, zde není nic zajímavého k vidění. Oproti původní sérii po stránce kvality zlepšení žádné, přidána však porce konzumu a debility. Mentálním postižením trpí nejen soutěžící, ale i průvodci hrou, nejhorší že všeho je pak ta vysmátá blonďatá kravka působící příjemně a inteligentně asi jako moderátoři TV N@VA. Z kouzla a dramatu původní relace nezbylo moc, při výběru úkolů se zřejmě rozbil generátor náhodných čísel a očividně je hybatelem této série hlavně komerce. Otce Furata nehledejte, ale parta skřetů naštěstí zůstala. Díky, dál si nebudu kazit chuť a krásné vzpomínky. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Prckové jsou fajn, ale co to tam probůh nacpali za hlavního chlapa? Od Britů bych čekal, že nebudou vybírat posádku pevnosti rovnou od laciného baru a ani jim nedají převlek. I ty disciplíny mi přijdou tak nějak málo stylové a až příliš bezpečné. Když jsem byl malej, tak jsem se na to díval kvůli napětí a ně kvůli prsaté průvodkyni a nadšení soutěžících. Ale snad se časem polepšej. ()

Reklama

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že mi momentálně chybí možnost srovnání s originálem, kterej jsem tak hltal jako malej, nicméně: britská verze, jak jsem četl, je prý hodně okleštěná, ale jednotlivé úkoly se mi nostalgicky vybavují, stejně jako celý postup, jak se dostat k pokladnici, boyardové postavy, atd., což je plus - svým způsobem jsem si oživil klasiku. Jenže největší mínus vidim v tom, že tomuhle nějak chybí původní kouzlo, za což můžou jednak soutěžící, možná i ona zkrácená stopáž (hraje se tu strašně na fofr), ale hlavně moderátorská dvojice - Bože, jak ti mi jsou nesympatičtí! Ženská, která má na sobě víc plastiku, než všechny moje hračky z dětství dohromady, co pobíhá po pevnosti v sandálcích na podpatku a chlápek, kterej si posiluje ego fexírováním a zesměšňováním kdekoho kolem, co cení zuby jako v reklamě na Paradontax, kulí oči jako při zácpě na záchodovym prkýnku a řehtá se jako potrefená kobyla. Tak trapný, až tím celou tu soutěž shazuje. Pak se přidávám ke zdejší většině v tom, že i na mě je to strašně uřvaný - jak se všichni hecujou navzájem, křičí jeden přes druhýho, včetně tý blonďatý moderátorky od Matella... :-/ ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Obnovit Boyard sice bylo fajn...je to super zábavná a napínavá soutěž...ale tahle britská verze mě od sebe odpuzuje především svými moderátory. Teda který odborník na zábavní průmysl tyhle dva angažoval, tomu by patřil metál za blbost a tupost. Jedna moderátorka - Barbie v živé podobě, jen ještě víc přifouknutá, zcela jistě jí v hlavě chybí nějaká kolečka nebo přebývají a akorát se přemístili na hrudník? :D Druhý moderátor - pche :D jo, když si někdo myslí, že chlapík, který akorát všem nadává a je arogantní až běda, že by ukázal známku humoru či nějak přispěl ke zvýšení hodnoty téhle soutěže...kdepak, marná snaha něco takového vůbec hledat. Asi měl vypadat cool a jako frajer, ale u mě se akorát ztrapňoval. Moderátoři byli zkázou pro Pevnost Boyard, zasloužila by si někoho profesionálnějšího. Navíc mi všechno přijde až příliš ukřičené. ()

hansek990 

všechny recenze uživatele

Oproti originálu mnohem horší, samozřejmě. Naprosto trapný ˇˇmoderátor´´ či jak to nazvat, kterej má neustále debilní řeči, úkoly taky nic moc, ovšem nejhorší je ten dědek ve věži, opravdu nechápu jak tam mohli někoho takovýho dát. Pro mě to aspoň trochu zachraňuje moc pěkná průvodkyně, která je možná blbá a ukecaná, ale je na co se dívat... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)

Reklama

Reklama