Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl první a zároveň poslední díl, na který se kdy podívám. Hrozně mě to sralo. Nevěřím, že se tenhle nesmysl někomu vůbec líbil v dobách seriálu vytyčených. Natož dnes. Je to zastaralé, ubohé, umělé a hlavně nekonečně debilní. Soutěže nestojí za nic stejně jako celý seriál. Něco pozitivního ale také najdu. Jednak za zmínku stojí pěkná hudba. A především tenhle nesmysl nahradil na COOLu Survivor. Takže v době od 19:20 - 20:20 až do další série Survivor nejsem otrokem televize, což je fajn. Na výsledném hodnocení to však nic nemění. ODPAD! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prostředí, úkoly a smysl celé soutěže zůstaly zachovány. Co je však mimo, jsou pro mě hádanky (podle mě zcela nelogické nebo maj na prima cool mizernýho překladatele). A hlavně: ta ženská, co se pořád zubí, jako by byla placená za každou minuty, kdy vycení tesáky? A Master Boyard?? A otec Fourra!!!!?? Chci zpátky otce Fourra! Apoň že Pačes a Paklíč po pevnosti pořád pobíhají a Kebule sice zestárl o pár let, ale pořád je stejně "příjemnej" :) Zkrátka v tomhle případě je francouzská verze neostižitelná. Škoda přeškoda. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tahle soutěž mě nebaví ještě víc než všechny ostatní soutěže, ve kterých týmy běhají a plní úkoly.. Ty jako takové nejsou špatné, ale celé to pojetí mě ubíjí.. Vůbec mi to nepřipadá napínavé a nudí mě to.. Nemluvě o naprosto trapných hláškách a příšerném "Kapitánovi" (nebo tak nějak se mu říká), který každou svoji hádanku okecává těmi nejtrapnějšími historkami.. Nebýt něj, byla bych možná schopná dát i vyšší hodnocení.. Ale takhle? To už mě víc baví sbírání zlatých bludišťáků.. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Stejné nebo téměř stejné úkoly jako původní soutěž, sympatičtí soutěžící, ale naprosto pitomí průvodci - hloupá Pamela (schválně blondýna?) a trapný chlapík, který si myslí, že je ultrakůl, když soutěžícím nadává. Kéž by mu některý z těch spotovců sáhl do úsměvu. Nakonec trapný "profesor", který hloupě natahuje svoje rádoby hádanky trapnými řečmi. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Dobrá odreagovačka. Sice mě mrzí, že pořad běží na úkor skvělého Survivoru, ale co se dá dělat, budu holt muset stahovat. Ale ten čas od 19:20 do 20:15 mi docela vyhovuje. Po náročném dni si jen tak vyčistit hlavu a k tomu mi slouží každodenní sledování COOLu. Jinak je to kopie francouzského originálu, ale to byla např. i polská verze, která se mi také líbila, avšak na čsfd.cz není kde jí hodnotit. Změní se vždy jen dva moderátoři a onen pokladatel záludných otázek (ve francouzské verzi otec Fura, tady nějaký čaroděj a v polské verzi obyčejný "civilista" ---- pochopitelně mým nejoblíbenějším z trojice byl ten z originálu). Jinak vše je stejné. Pevnost, Paklíč, tygři, těžké úkoly a vlastně systém celé hry. Na čtyři to asi objektivně není, ale o "to" mi v onen vysílací čas nejde... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno