Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prostředí, úkoly a smysl celé soutěže zůstaly zachovány. Co je však mimo, jsou pro mě hádanky (podle mě zcela nelogické nebo maj na prima cool mizernýho překladatele). A hlavně: ta ženská, co se pořád zubí, jako by byla placená za každou minuty, kdy vycení tesáky? A Master Boyard?? A otec Fourra!!!!?? Chci zpátky otce Fourra! Apoň že Pačes a Paklíč po pevnosti pořád pobíhají a Kebule sice zestárl o pár let, ale pořád je stejně "příjemnej" :) Zkrátka v tomhle případě je francouzská verze neostižitelná. Škoda přeškoda. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Už jen při zaslechnutí znělky se ve mě probouzí vzpomínky na dětství, kdy jsme s rodinou tento pořad sledovali. Vzpomínky byly vesměs kladné, ale ty roky co uplynuly jsou znát. Nepamatoval jsem si přesně jak je soutěž stavěná, ale teď když ji znovu začali vysílat jsem si vzpoměl. A je to stále to, co mě na této soutěži tak bavilo. Bohužel nevzpomínám si zda dříve byl česká dabing tak odpudivý... Situace kdy jeden soutěžící plave kilometr od ostatních ve velkých vlnách a zbytek týmu mu fandí, tyto scény neměli být předabovávané. Ten dabing je asi to jediné co mi na soutěží vadí, pak už jen vysílací doba, která mi neumožní ji sledovat pravidelně. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Anglická odrůda Pevnosti Boyard nedopadla zase tolik zle. Stejné místo, stejná hudba, stejně drsné a fyzicky velmi náročné úkoly, napětí a záludné hádanky. Co se změnilo je většina původního obsazení, hlavně fousatý děda, který dával hádanky. Liliputáni jako doprovázející "klíčníci" samozřejmě nechybí a to je velké plus. Ono vlastně všechno zůstalo tak nějak při starém, ale ztratilo to kouzlo původního. Tým hráčů se navzájem hecuje a všechno probíhá hodně rychle a hezky odcejpá. Francouzský originál byl, je a bude nepřekonán, ale pořád se jedná o lehký nadprůměr v soutěžních pořadech. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl první a zároveň poslední díl, na který se kdy podívám. Hrozně mě to sralo. Nevěřím, že se tenhle nesmysl někomu vůbec líbil v dobách seriálu vytyčených. Natož dnes. Je to zastaralé, ubohé, umělé a hlavně nekonečně debilní. Soutěže nestojí za nic stejně jako celý seriál. Něco pozitivního ale také najdu. Jednak za zmínku stojí pěkná hudba. A především tenhle nesmysl nahradil na COOLu Survivor. Takže v době od 19:20 - 20:20 až do další série Survivor nejsem otrokem televize, což je fajn. Na výsledném hodnocení to však nic nemění. ODPAD! ()

phoorecek odpad!

všechny recenze uživatele

Bože bože, co se to točí na tom světě. Blonďatá, kozatá, věčně se smějící moderátorka, jenž vydává skřeky velice podobné skřekům z pavilónu opic v ostravské ZOO a běhá po hradě se soutěžícími v podpadkách, aby se vůbec vešla do záběru se ZLÝM OTCEM FÜHREREM kterému zapoměli říct že hraje záporňáka. Celou tuto skupinku doprovází 2 nevkusní skřeti pravděpodobně bratranci Gluma. A televize C()()L si myslí že zrovna tento pořad je vhodný na páteční večery.NE NE NE, celé špatně,hnus. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)

Reklama

Reklama