Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(více)

Recenze (282)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Za to vyžieranie tých pistácií by som mu jednu tým žambukom najradšej prijebal po držke! A mimochodom, ak chcete vidieť Sashu Grey, ktorá tu stvárnila Amy, v poriadnej ''hereckej'' akcii, tak si na minútku odskočte na pornhub.com tak, ako ja- uvoľniť trochu napätia z tohto filmu do papierových kapesníčkov... Stačí len naťukať jej meno do vyhľadávania ;-) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Pustil byste si raději tento film znovu a nebo dostal tři kopance do koulí?" No vzhledem k tomu, jak suchý ten film byl, tak snad radši ty kopance do koulí... Ne, teď vážně, od žánru thriller/horor bych teda čekal o hodně víc, než to, čeho se mi dostalo. "Would you rather" scénky by mohly být o dost propracovanější, zákeřnější a šílenější. Přirovnávání ke klonu nebo dalšímu Saw nepřipadá v úvahu! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě docela zklamalo. Od začátku je jasné, kdo hru vyhraje, takže jen čekáme, až všichni ostatní potupně vypadnou (a přitom bych tu výhru přál víc tomu vojákovi), a dokonce nedojde ani k žádným zvratům - černoch je tady vyloženě na prd a prakticky do děje, navzdory jeho zdlouhavé expozici jízdou autem, běháním zahradou apod., nijak nezasáhne. Proč a jak ti lidé pořádají svou hru, to se taky nedozvíme. Kdyby to alespoň streamovali, tak dejme tomu. O nějaké pomstě tady nemůže být řeč, takže to prostě dopadne, jak se dalo čekat už od začátku, bez nějakého prvku překvapení, a je tady jedna hnusná pointa na konec, která mne leda ještě víc otrávila. Jo, a taky zde uvidíte tátu Kevina ze Sám doma, ale odpadne poměrně brzy. Raději si znovu dám Vlčí boudu, tam podobný námět funguje dokonale. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet sa mi vcelku pozdával a pevne som spočiatku dúfal, že nás čaká neobyčajná kombinácia thrilleru a hororu. Chabé herecké obsadenie na čele s priemerným záporákom však tlačilo hodnotenie celý čas ku dnu. No a koniec koncov ani samotné úlohy neboli vyslovene extrémne. Verím, že sa z nich dalo vyšťaviť omnoho viac. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho úplně zabitého konce, dalo by se hovořit o velmi nadprůměrném thrilleru. Těch 90 minut uteklo až neskutečně rychle a taková půlhohodinka navíc by tomuto snímku přinejmenším neuškodila. Když přihmouřím obě dvě oči a pominu všechno to nelogické chování postav, tak si film 4 hvězdy určitě zaslouží. Ocení zejména milovníci série Saw a dalších zvráceností. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama