Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 1

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Diskuze

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

United

Musím uznat, že sou filmy, kde také žasnu nad tím, jak TO někdo může nevidět, ale taky se musím přiznat, že tady jsem nějak vyloženě chyby neviděl, jako spíš také ty neuvěřitelné situace :) Asi to bylo natočeno tak umě, že mě to dokázalo oblbnout a tak jsem si toho moc nevšímal. Což samozřejmě nemusí znamenat, že to není jedna konina vedle druhé, jen jsem to prostě nějak nevnímal. Za mě povedené *** (takže takový povedený průměr).

United

United (hodnocení, recenze)

MartinezZ

No, že mne to hned nenapadlo =o) pokud se jedná o klamání nepřítele, tak špióni docela riskují ustřelení hlaviček, které jsou v tu chvíli osvícené =o) no proti gustu...:D teď trošku vážně, prostě si nemůžu pomoci, ale takových chyb, které jsou vidět tak, že se člověk ani na hledání vlastně nesoustředí, je opravdu nekvalitní počin tvůrců. Však při střihu atd. musí ty úseky z filmu vidět mnoho lidí a ještě k tomu několikrát...Neříkej mi, že si toho nikdo nevšiml =o)

na příspěvěk reagoval MartinezZ

United

United (hodnocení, recenze)

Film má v sobě spoustu chyb...když jsem je našel já, tak to je už strašný. Například: pokud někdo vlastní smartphone, tak ví, že pokud se telefonuje, tak se automaticky zhasíná displej. U švédů je to asi jinak. Toto faux pas se tam opakuje asi 3x.

na příspěvěk reagoval MartinezZ

Reklama

Reklama