Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 1

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Příběh hodný akčních hovadin z 90. let. Úvodních 80 minut, směřujících celou dobu k závěrečné přestřelce, je tak žvaněním o hovně a natahováním stopáže. Finální fight je pak k dovršení všeho dost směšný, islámisti padají po zásahu kulkou teatrálně přes zábradlí apod. Hamiltonova nesympatická zmačkaná držka s neustále nasraným výrazem mi taky moc náladu nezvedla. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako predošlí diel. Ale Hamilton je stále super špión. Akcia je dobrá a oceňujem snahu o realistické poňatie. Tá moslimská Mata Hari je tiež pozitívum filmu. Úplný záver absolútne antihrdinský. Švédi zas urobili z Američanov najväčších gaunerov. Škoda, že scénar je menej prepracovaný ako v prvom diely. Pár scén nedávalo zmysel. Celé je to nejak narýchlo zbúchané. Krátka stopáž nedovoľuje príbehu sa poriadne rozbehnúť. Napriek mnohým negatívam, je mi táto švédska akcia veľmi sympatická. Zatiaľ tak 10-15% horšie ako predošlí diel. Ale stále v rozhraní 4*. 70%. ()

Reklama

kalap 

všechny recenze uživatele

Slabota, s jasným politickým podtonom, kde Amerika a jej CIA sú svine, Švedi sú dobrý, ale veľmi hlúpy a vrchlom je, ked Palestina zachraňuje mier, spravodlivosť a dokonca demokraciu na blízkom východe. A môžem prezradiť, že tretí diel bude záchrana palestínskych teroristov z izraelského väzenia a to bude teroristická bomba. ()

snek888 

všechny recenze uživatele

Po docela dobré jedničce, kde byl hlavní hrdina neokoukaný a choval se fakt jako voják, je tady hned dvojka, která prostě ničím nevyniká. Je fádní a neosobní jako německá telenovela. Způsob natočení či režie se mi taky nelíbí - příliš moc střihu, návaznost scén je hrubě nedokonalá a příběh se hodí spíše pro jeden díl akčního seriálu typu "Kobra 11". ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Švédské dřevo podruhé. Lehké a pro mnohé i stravitelné, hih hih. Skladné, ale nepříliš trvanlivé. To takhle agentovi SKRUVSTA unesou komodu... pardon, neteř, a ten se vám tak nazlobí, že dá ihned dohromady gerilovou jednotku složenou z jednoho žoldáka a kamarádky a letí znovu do Libanonu, vymačkat islámákům oči z důlků, jelikož zuby jim vykopal v prvním díle. Byla to stejná ftákovina jako předtím, ale pro mě poněkud přímočařejší a atraktivnější story. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)
  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama