Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (942)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nuda a dokonalý příklad zcela zbytečného pokračování, které vůbec netuší kam by mělo směřovat. Tradiční neduh většiny sequelů, že oblíbeným ujetým vedlejším postavám se dostane mnohem většího prostoru, čímž naprosto přijdou o svou dřívější údernost je tu v případě Alana a Chowa využit bezezbytku. Smutný konec Wolfpacku. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Nikto nechce vidieť Chow!..." Tvorcovia vsadili na najväčšieho machra zo všetkých dielov a urobili dobre. Chow vždy bol a je korením tejto série. Je to poriadne slizský a nepredvídateľný parchant so super debilným a chytľavým smiechom, ktorý ma vždy pobaví. Scenár nebol z kategórie najhorších, Goodman bol príjemným osviežením, ale humoru by mohlo byť o niečo viac. Práve to je merítko úspechu v takto ladených filmoch. Celkom dobre som sa bavil, hlavne Chow dobre hláškoval a priblblo sa rehotal, ale nejaká veľká explózia smiechu neprišla...Až, úplne nečakane po záverečných titulkoch, keď som sa naťahoval po ovládači, že to vypnem, prišla vsuvka, kde sa zjaví úplne nahý Chow (Hellou bitches!!). Keď som zbadal medzi jeho nohami a klbkom chlpov schovanú zapichnutú hranolku, tak som naozaj vybuchol. Slabšie štyri hviezdy, hlavne za drsného Chowa. Mám pre neho slabosť. 70%. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

- I Believe I Can Fly - Todd Phillips testoval v mainstreame hranice čierneho a zvrhlého humoru. Napadlo ma The Hangover: Into Darkness :) Je to iné ako predošlé časti a chápem, keď budú skalní fanúšikovia jednotky sklamaní, pretože scenár trochu zabúda na Phila a Stua a humor je tiež na inej (vyššej?) úrovni. Všetko to ale slúži iba pre prospech veci, dokonca aj scény, nad ktorými budete krútiť hlavou. 85%, výborná zábava, najlepšia časť a mne osobne tam chýbala iba tradičná Stuová pesnička. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, pobavilo to (místy) a nostalgie taky udělala svý. Ale už to prostě nebylo ono. Proč? Když se nekalí, tak to není ono - skvělý (nostalgický) konec jest toho důkazem. Někdo si tu pochvaluje, že to aspoň nebylo zas o tom samým, ale já bych teda bral spíš klasiku, s nějakými obměnami (když to šlo ve výborné dvojce, proč ne tady), ale toto prostě nebyl ten pravý Hangover! Ale jinak v pohodě, třeba se ještě dočkáme návratu. Doufám, že ano. Tahle banda není ještě úplně vyšťavená. :-) 65% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velkolepé zakončení komedie, ve které to odnesou kohouti, žirafa i Johny Cash. A stejně to nestačilo. Pařba sice ani napotřetí rozhodně nenudí a ty necelé dvě hodinky utekly až překvapivě rychle. Už mi tam ale chybí ta pohodovost, svěžest a v některých momentech se až příliš tlačí na pilu. Alan už tentokrát zabírá až příliš prostoru, při scénách s Melissou McCarthy bych si nejraději vystřelil mozek z hlavy a v poslední třetině by se daly povedené fóry napočítat na prstech jedné ruky. Mezi hlavní trojicí to však pořád funguje, některé scény jsou opravdu vynikající (žirafa, slaňování do apartmá, potitulková scéna) a John Goodman si tu svoji roličku také užívá, co to jde. Jen to srovnání se stále výtečnou jedničkou je malinko bolestivé. Tu bych si totiž mohl pouštět stále do kolečka prakticky neustále, trojka se mi však již den po projekci skoro celá vykouřila z hlavy a nějak nemám chuť si ji zopakovat.60% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V bare v Tijuane Chow (Ken Jeong) priloží Stuovi (Ed Helms) na pravú stranu krku nôž a poreže ho. Následne, keď plánujú lúpež, ale žiadnu reznú ranu nemá. Objaví sa mu až pri samotnej lúpeži, lenže už na ľavej strane. (Jayem)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama