Reklama

Reklama

Aréna národů

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2012, 70 min

Účinkují:

Aleš Háma, Aleš Valenta

Obsahy(1)

Nejzábavnější soutěžní pořad pro celou rodinu. 15 soutěžících reprezentuje Českou republiku v zábavných hrách, kde vítězí humor nad výkonem. V Aréně národů platí, že "není důležité vyhrát, ale zúčastnit se"! Moderuje Aleš Háma a Aleš Valenta  Zbrusu nový zábavný soutěžní pořad přichází od této soboty na obrazovky Prima family! Čekají vás v něm především zábavné hry, v nichž humor vítězí nad podaným výkonem. Patnáctičlenná družstva z osmi zemí světa od Velké Británie po Čínu se musejí vypořádat s nejrůznějšími nástrahami i s faktem, že soutěžící při plnění zadání mnohdy nevypadají ani trochu důstojně. Proto je náš tým složen sice z fyzicky zdatných závodníků, ale zároveň z lidí se smyslem pro humor, kterým nedělá problém udělat si legraci i sami ze sebe. Do soutěže Aréna národů, která se natáčela ve Francii, se přihlásili nikoliv kvůli slávě, medailím nebo finančním výhrám, ale čistě proto, aby si tu "zablbli". V tom jim budou velkou oporou i oba moderátoři - Aleš Háma a Aleš Valenta.
Diváci budou mít kromě sledování zajímavých soutěžních disciplín možnost seznámit se s českou partou, která se během natáčení neuvěřitelně rychle stmelila a šířila kolem sebe dobrou náladu, ale i nahlédnout do zákulisí celé soutěže, které patřičně okomentují oba moderátoři. Chybět nebude ani trocha humoru na účet ostatních družstev, z nichž některá přijela s úplně jiným posláním. V Aréně národů se sešly týmy z Arménie, Běloruska, České republiky, Číny, Francie, Ruska, Ukrajiny a Velké Británie. Jak si povede český tým v takové konkurenci? Uvidíte už od dnešního večera na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Ne tohle nejsou legendrární Hry bez hranic, ani trochu. Nudné repetetivní úkoly s jen drobnými obměnami postavené hlavně na aréně s býkem mají jen malou šanci výrazněji zaujmout. Z Her bez hranic si pořad půjčuje snad jen vtipné kostýmy, které byly ale i v prvním jmenovaném pořadu o mnoho hezčí. Moderátorské duo pánů Alešů Hámy a Valenty je kapitola sama pro sebe - oba neprojevují jakékoli emoce či náznaky fandění nebo zklamání z výkonu našeho týmu, snaží se být pouze za každou cenu vtipní a nad věcí, což jim ale bohužel moc nejde. Po pár dílech příšerný stereotyp. 40% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V současné době mi přijde, že pokud se na televizní obrazovce zrovna nezpívá, tak tam mezi sebou určitě soupeří postkomunistické národy. Když jsem byl ještě zákony a rodiči nucen navštěvovat vzdělávací zařízení, byl pro mne každý nový díl Her bez hranic něco jako malé vánoce, ale tohle?!? Možná jsem už podobným taškařicím odrostl, nebo je důvod mého nezájmu prostší a úkoly made in rok 2012 jsou zkrátka divácky méně atraktivní..………..tak nebo tak, setkání celé rodiny u televizní obrazovky v sobotním primetimu si představuji úplně jinak. ps: účinkování nebohých býčků, kteří nejen že mohou ublížit soutěžícím, ale bohužel i samy sobě, snad ani nebudu komentovat!!! ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Marná snaha o to, napodobit myšlenku Her bez hranic. Ty byly kouzelné (a já je milovala) kvůli tomu, v jaké době byly tvořené, s jakým nadhledem a fantazií nejen v různosti disciplín, ale i kostýmů. Celkovému rázu Arény národů nepřispěly ani podobné opakující se soutěže , které po dvou dílech začaly nudit. Většinou jsem spíš usykávala strachy, když se nějaký rozzuřený býk přehnal po soutěžícím, než abych se bavila. Nezaujali mě ani komentátoři, kteří se sice snažili, ale někdy jen snaha prostě nestačí. Za mě - pouze zbytečná parodie. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Chválím Primu za testy zdatnosti před začátkem soutěže, čímž odvrátili potupu v podání Novy alias herci s astmatem, strachem z výšek atd. Jinak to vypadá na mnohem větší zábavu a vyrovnanější soutěž než u Wipeoutu na Nově. Pro mě se to zatím vyvíjí dobře... Dokonce je to i místy velmi vtipné, ideální pro sobotní večery. ()

fililipekk odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je to nejhorší co jsem za poslední dobu viděl. Neuvěřitelně mě to nasr_lo, proč to dávaj v sobotu v osm? No fuj. Háma možná trošku, ale Valenta tam namá co dělat, neni to žádnej moderátor a je to sakra znát. Jediný opravdu malý plus je že tam netahaj naše takzvaný celebrity. Ale stejně se ptám sám sebe proč mě to jako má bavit??? Prima začíná Nově pěkně šlapat na paty co se týče trapnosti. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama