Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaká doba, co jsem se jako malý prcek dívával na francouzskou verzi a tak jsem se na vysílání Coolu těšil, dokud jsem nezjistil, že se jedná o britskou verzi. Ta umělá blondýna nedokáže spasit trapné macho chování Boyarda a toho senilního čaroděje ve věži. Originál je originál. Važně nechápu, proč Cool vysílá tenhle čaj. 2. série je trochu lepší, Boyard už není takové pako a i moderátorka vypadá přirozeněji, než ta voskově silikonová Barbie #1. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pomerne zaujímavý súťažný program. Určite jedna z tých priemerných, možno aj lepších reality-show. Fort Boyard ponúka mnoho zaujímavých disciplín chvíľok, ale to je všetko a pri tom ostatnom sa človek nudí. Bohužiaľ, cieľ tvorcov preniesť na ľudí tú silnú atmosféru nevyšiel (aspoň po väčšinu častí). 45% ** ()

Reklama

hansek990 

všechny recenze uživatele

Oproti originálu mnohem horší, samozřejmě. Naprosto trapný ˇˇmoderátor´´ či jak to nazvat, kterej má neustále debilní řeči, úkoly taky nic moc, ovšem nejhorší je ten dědek ve věži, opravdu nechápu jak tam mohli někoho takovýho dát. Pro mě to aspoň trochu zachraňuje moc pěkná průvodkyně, která je možná blbá a ukecaná, ale je na co se dívat... ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tahle britská verze už není až tak skvělá, je hodně okleštěná a nikde není k mání otec Fura a ani 'lovci času'. Přitom v současnosti otec Fura ve francouzské verzi má na starost nejen věž, ale právě i temné zákoutní prostory, kde bojují 'lovci času'. Taky ani jedinej díl se neodehrává v noci a střídání úkolů je taky na čtýru. Ještě jsem neviděl kouzelníka co míchá klíčky a ani piráta co dává kudly soutěžícím, aby se trefovali do vtipných obrázkových karikatur. Na pana Krysaře můžete taky rovnou zapomenout. Co mě navíc otevírá kudlu v kapse je uřvaná, blonďatá Mydlinda. Tu fakt nemůžu vystát a také profesora Moulu s trapnýma a nehumornýma poznámkama. Pokud jde o pana Boyarda, tak toho ještě jakžtakž beru. Je vidět, že myšlenkově je sofistikovaně spjat přímo a na míru pro diváka angličana. Takže procentuálně to ujde **. Jinak ještě dávám k dobru i fakt, že často v následujících dílech se používá cela, kde vnadné dámy musí obkročmo se sunout po kluzkých válcích až na druhý konec ke klíči, takže jim je pěkně vidět hluboko do výstřihu. :) Takže chlapy! Jak můžete tomu dávat tak slabé hodnocení?! Styďte se! Mimochodem, docela by mě zajímalo, kolik idiotů si tuhle verzi splete s původní francouzskou. :) ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar původní Fort Boyard jednoho z nejlepších soutěžních pořadů své doby. Zmizel otec Fura, Paklíč a celkové také kouzlo a atmosféra, kterou rozhodně nenahradí soutěžící kteří často vypadají jako by právě slezli z modního mola. Jednu hvězdu dávám za začínající znělku která jako jediná zůstala nezměněná. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama