Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (266)

kvasiva odpad!

všechny recenze uživatele

Neznám americký originál a proto nemohu srovnávat. Viděl jsem dohromady asi 1 a 1/4 dílu. Poprvé skoro 3/4 dílu a dnes podruhé ani ne do poloviny. Moderátoři hrůza. Zábava? Kde, já žádnou nenašel. Tohle je velký propadák. V každém díle se stane nějaký neštěstí (zlomená ruka, skoro vymlácený zuby, "naše" hráčka omdlela) k čemu to? Ne děkuji, nemám zájem. ()

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že reality show typu Big brothera či VyVolených se nedají překonat v blbosti, ale máme to zde! Něco tak neskutečně trapného a nudného jsem snad ještě nikdy neviděl. Nechápu, jak naši čeští a slovenští moderátoři dokážou prožívat něco tak nepodstatného a ubohého. Jednu dobu s tím Nova furt otravovala a jsem rád, že už je tomu konec. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Wipeout" je zábavná licencovaná show spoločnosti Endemol, ktorá sa v súčasnosti vysiela vo viacerých štátoch po celom svete. Relácia sa natáča v Argentíne. Jedná sa o teamovú športovú súťaž zmiešaných družstiev v zdolávaní, fyzicky pomerne náročných, prekážkový dráh. Slovenská súkromná televízia Markýza spoločne s českou Novou tam vyslala svojich zástupcov, aby hájili farby našej bývalej federácie. Moc ma nebavilo pozerať sa ako sa tam strapňujú tie naše nemehlá, zvlášť keď som väčšinu z nich ani nepoznal. Zdá sa však, že oni sa tam bohovky dobre zabávali. Celý tento projekt úplne pochoval zakomplexovaný Libor Bouček svojim nemotorným moderovaním. Medzinárodný odpad! ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Původní Wipeout (americký pořad), je zábavná odreagovačka, ve které se během 41 minut odehraje vše podstatné. Jsou představeni největší loseři na startovní dráze (pochopitelně je jim věnováno pár vteřin, aby divák nebyl znuděn), nejlepší a nejzábavnější držkopády (o tom pořad je Novo) a pak elitní závodníci, kteří si to ve finále rozdají o vítězství. Nova ale udělala Wipeout po česku. Jinými slovy, naprosto to posrala. Primárně se soustředí na rozhovory s celebritami, které znáté z českých telenovel a nebo reklam na Komerční banku, polovinu stopáže věnuje Kramárovi, který se slimáčím tempem sere dráhou půlhodiny, vy přitom nepříjdete ani o vteřinu jeho trapnosti. Chápu, že si všichni při natáčení užili spoustu zábavy, ale aby to mohli vysílat milionům lidí ve dvouch zemích, musí to být zábavné pro ně. Další podělaná variace na úspěšnou reality-show ze západu. 5% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Proč musí Nova i Markíza kazit tenhle skvělý formát? Měli snad dost času okoukat na Barrandově jak se to dělá v Americe či Británii, ale oni z toho udělají takovýhle paskvil, který místo aby bavil tak nudí. Aspoň ten název mohli nechat Drtivá porážka na, který je už našinec zvyklý. Nechat tam aspoň obyčejný soutěžící a né "hvězdy, který nikdo ani nezná". Docela by mě zajímalo, kdyby se vrhli na Pevnost Boyard jestli by to dopadlo líp. Je vidět ve snaze co nejvíc ušetřit, tak se spojí víc zemí. Jenže Hry bez hranic jsou jen jedny. Doufám , že Aréna národů na Primě dopadne líp. Je vidět, že absolutně nepochopili smysl soutěže, proč tam nedali obyčejný lidi at už náký pupkáče či maminy a pod jako je to v americké či britské verzi (ono ani ostatní státy co tam měli samý sportovce na tom zrovna moc nevidělali) Ono totiž ta soutěž spočívá v tom, že ty překážky by neměli být překonány a tudíž, je třeba dát tam takový lidi, u kterých je záruka, že budou padat a bude sranda, tady nejde o to překonat všechno v co nejlepším čase.(na to je tu Ninja Faktor, kdy jde o čas a něco dokázat) Podívejte se kolik lidí překonalo třeba koule v normální americké verzi a tady skoro každý druhý. O našich trapných "celebritách" darmo mluvit, je to studa. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama