Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (370)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JDE SE NAKUPOVAT!…“ /// Zlatá mládež Kalifornie. Divná muzika (pro mě vole, sorry, tomu nerozumím…), hulení (to bych snad i…), sny vo vlastní lifestylový značce (teď jsem se kapku ztratil…). Dalším levelem pak je prohlížení nazamčenejch aut a baráků… a protože v týhle lokalitě nebydlí zrovna Demeter s Eržikou… Takovej kontrast k tomu, vo čem sní mladí Palestinci. Všechno se vodvíjí vod výběru přátel (teď nevím, jestli je dobře, že s těma svejma k Paris. Hilton nezajdu…). Film pro všechny, co masturbujou nad stránkama bulváru (miluju tě Džambulko!), módníma katalogama a Paris Hilton. Holčičí film? Film pro snoby? Bony a klid po Hollywoodsku! 21. století už hold není stoletím páry. Posedlost celebritama, životním stylem, po kterým (skoro) všichni toužej, ale (naštěstí) ne všichni pro něj udělaj cokoliv. Chápu, že Amerika je fascinována takovejma příběhama. Vlastně to i něco vypovídá vo dnešní době. Ale myslíte, že tady někdo bude hledat morální aspekt? Hodina a půl. Vosum minut z toho zaberou titulky – takže zas taková vyčerpávající podívaná to není … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě příběhy podle skutečnejch událostí. 2.) Miluju kabelky vod Birkina, nevím k čemu jsou Google Maps a alarm v baráku zdá se mi poněkud zbytečnej. 3.) Jmenuji se Agáta (Hanychová) ta vod Žílkový…aha, ty nevíš kdo je Žílková…). 4.) Thx za titule ,,Nycklick“ /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Sofia nechytila do pasti už samotnou článkovou premisou, mohla její cesta po pozlátku klouzat ještě o něco hladším způsobem. Ale jakkoli jsou loupeže snímány tu detailně, jinde z dálky, jednou zpomaleně a podruhé zkratkovitě, dějová smyčka to zkrátka je. Nicméně to, že dějově je Bling Ring vlastně dost velká nuda, mi došlo až na konci. Coppolita totiž audiovizuálně opíjí jak díky energickému soundtracku, tak díky super hercům, kde se triumfující Emmě překvapivě vyrovnává neznámý Israel Broussard. Těch rozjívených 70-ti % mi je nakonec docela líto. Je totiž umění štvát diváka hloupostí hlavní party, naivitou jejich idolů nebo stupiditou rodinných "motivačních" proslovů a přitom působit takhle sympaticky. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pre mna v podstate rovnaky problem ako so Somewhere. Ta schopnost charakterizovat a rozvijat postavy aj bez toho, aby sa vela povedalo, urobit ich zivymi, skoncilo u reziserky v mojich ociach Mariou Antoinettou. Nevadi, ze je toto ukecane, mrzi ma, ze to klze iba po povrchu a lacne moralizuje. A nezachrani to ani mozne tvrdenie, ze o povrchnom chovani mladej generacie sa da natocit film podobne povrchnym sposobom a ani nalepka "podla skutocnych udalosti". ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bling Ring je nádhernou ukázkou extrémně povrchního světa. Zasazený do LA a ukazující líbivé prvky i tu odvrácenou ošklivou stránku tohoto životního stylu, má tento film určitě lecco nabídnout. Táhne to samozřejmě Emma Watson (sama se přiznám, že nebýt ní, tak bych na tenhle film do kina snad ani nešla). Je fajn, že od dob Harryho Pottera se stále víc jako herečka vyvíjí a dokáže zvládnout i podobné negativnější role. Zaujal mě ale i Israel Broussard, jehož postava se jako jediná ukázala na konci být vnitřně čistá a osobnostně méně překroucená než ty ostatní. Film jako celek nutí k zamyšlení hlavně proto, že je natočený podle skutečných událostí. Z toho důvodu mě napadlo i to, jestli je vážně pravda, že si bohatší lidé v Kalifornii tak málo zabezpečují své domy, když je tak jednoduché se do nich vloupat... LA musí být vážně úplně jiný svět. ~(3,3)~ ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Film je asi ok (teda jakože průměr), jen není jasné zda je to kritika situace nebo naopak oslava. Což je trochu škoda, protože ten svět, který to ukazuje, je zvrácený... že oslavujeme celebrity, které nic neumí, je špatné, ale když ještě víc oslavujeme ty, které je vykrádají, aby si na ně mohli hrát, to už je katastrofa. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Premiéra snímku se konala na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. (Weasley)
  • Jedná se o poslední film kameramana Harrise Savidese, který půl roku po skončení natáčení zemřel na rakovinu mozku. (montana_cz)
  • Scéna, která se odehrává v domě Paris Hilton, byla natáčena v jejím skutečném domově. (BlackJoanna)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama