Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lila sa práve vrátila do Berlína po tom, čo strávila rok v USA a zisťuje, že všetko sa zmenilo - jej matka sa opäť zamilovala a jej malá sestra je zbláznená do nejakej novej skupiny, o ktorej Lila nemá ani potuchy. Ale aj Lila sa čoskoro zamiluje do chlapca menom Chris. Nevie pri tom, že Chris je práve spevákom Berlin Mitte a najväčším idolom dievčat a aby to tak podľa manažérov aj ostalo, mal by stále vystupovať ako nezadaný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty vedle mě můžeš spát, i když chrápu?" Ti dva si prostě byli souzeni, ale moje sympatie si nezískali. Určitě je to proto, že mě nezajímají umělé superstar s čerstvě rašícími knírky, ani chrápající náctileté zmatkařky a vlastně ani nemám rád špagety s džemem. Přesto bych jako už tradičně chtěl na německé romanci najít něco pozitivního, ale v tomto případě to není snadné. Snad tedy bubenice z Berlin Mitte stála za hřích a pak už mě nadchlo jen zpívání s německými důchodci při vyhlídkové plavbě. ()

Sara12116 

všechny recenze uživatele

Jednoduše kýč. Podle hodnocení komentářů jsem očekávala něco víc, každopádně film jsem nedokoukala, vypla jsem v polovině, jelikož jsem byl dost znuděná... Podobné filmy mi nevadí, ovšem toto bylo očividně cílené na teeenegery, kteří nepoznají kvalitu filmu, takže si myslí jak je to romantické a krásné... Dle mého názoru nuda ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pro fanynky princů z pop music. 1) Nejnavštěvovanější německý film (600 000 diváků v Německu za 3,5 měsíce 2010) je milý usměvavý chvílemi lehce trapný snímek s pěkným 26letým Kostjou Ullmannem (zpěvák skupiny Berlin Mitte). 2) Žánrové atributy tohoto typu červené knihovny jsou všechny přítomny - přitažlivý mladý zpěvák, jeho husičkoidní dívka, všetečná mladší sestra, která zaviní hlavní průšvih a pak jej i částečně napraví, chápavý bodyguard, kšeftu a ničeho jiného si hledící manager skupiny no a pár dalších postav, které neurazí. Děj i s pointou je jasný ještě dříve, než pustíte televizi...ale tady mi to nevadí. U pohádek přece také víme, jak to dopadne, a nejsou kvůli tomu méně oblíbené. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Je vám tak od 13cti do 22ceti, máte těžkou hlavu z kluků, kteří se vám líbí. Oni nevědí, že existujete, nebo vědí, ale spíš posléze zjistíte, že vás využívali, než vás chtěli. Tenhle film je splnění vašich snů. Kdo by se nadál, že je vám tak 17 a kluk vašich snů vás obejme a je ochoten kvůli vám riskovat svoje kamarády a koníčka, ze kterého právě začíná těžit do budoucnosti. Díky hlavním představitelům to vyznělo opravdově. Anna Fischer je roztomilá a hraje zamilovanou docela slušně. Kostja je ještě o třídu lepší, já mu to vše věřím. Stejně tak dobře se mi jeví mladší sestra, hraná Amber Bongard. Ta scéna s povlečením a oblepeným pokojem je dokonalá. Až jsem zalapala po dechu, kdo měl ten úžasný nápad. Je zajímavé, že nic takového, nic podobného ještě nebylo k vidění. Slabší herecky se mi zdá akorát maminka obou holek, ale asi je těžké zahrát kladnou postavu bez možnosti dramatických momentů. Film funguje dobře, i když je předvídatelný. Proč? Není hollywoodský a hlavně je vtipný celou dobu. Já se smála nahlas, i když na telecí léta jen vzpomínám jako na kdysi dávnou dobu. Kdy se mi to naposledy stalo při americkém romantické komedii………..A zapomněla jsem na toho bodyguarda..........dokonalý!! A přitom se nehýbal a nemluvil. ()

baterka.27 

všechny recenze uživatele

Že je to předvídatelný a od začátku jasný, jak to dopadne? To přece všechny romantický komedie! Že je to nenáročný a naivní? To přece všechny romantický komedie! Ale na rozdíl od většiny tzv. romantických komedií, tohle je snímek romantický a vtipný, dělaný přesně pro takovou romantickou duši, jako jsem já. A že je zamýšlená cílová skupina diváků o deset let mladší než já? No co! Jasně, uvědomuji si pár nepropracovaností v příběhu a sem tam klišovitý scénář, ale bavilo mě to celou dobu, ať už jsem se smála nebo romanticky vzdychala, a to přesně tam, kde se to ode mě vyžadovalo. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama