Reklama

Reklama

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

  • Česko Žvanilové (více)
Trailer 2

Nejlépe hodnocený zprávař ze San Diega, Ron Burgundy, se vrací na hlavní zpravodajský kanál. Poté, co ho manželka Veronika připravila o práci, si Ron vezme na pomoc celý zpravodajský tým a vydá se do boje proti své nové rivalce. Ron Burgundy se s manželkou Veronicou a synem Walterem přestěhovali ze San Diega do New Yorku, kde si žijí na vysoké noze. Když se však šéf rozhodne povýšit Veronicu na moderátorku hlavní zpravodajské relace a Ron zůstane na dlažbě, všechno se změní. Zhrzený Ron míří zpátky do San Diega, kde pracuje na částečný úvazek v Podmořském světě. Pak ale přichází vykoupení v podobě muže jménem Freddie Schapp, který je výkonným producentem ve společnosti Global News Network - hlavního čtyřiadvacetihodinového zpravodajského kanálu. Ten najme Rona, aby dal znovu dohromady celý zpravodajský tým ve složení Champ, Brick a Brian, s nimiž se vrací dobýt New York, kde se musí popasovat s nočními směnami a velkou výzvou. Ron přijde s převratným novým nápadem jak změnit podobu zpráv, čímž se dostane zpátky do vrcholové hry. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (233)

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate docela zbytecny pokracovani, ale i tak jsem se na film docela tesil. A ve vysledku je to takovej Ferrellovo prumer, kterej neurazi, nenadchne. Je tu par fajn foru, spousta foru, kdy clovek jen pokrci rameny a par vylozenejch traparen. Vsichni herci prehravaj jak o zivot a zatimco v prvnim dile to bylo vtipny, tady jsou mistama na pest, jejich jednotlivy charaktery jsou vyhnany misty fakt uz dost za hranu a asi nejvic tomu vevodi totalne vylizany hovado Carell. Ocenuju, ze tu nechybi zaverecna mega bitka, kde se zase ukaze halda znamejch xichtu, ale bohuzel to film z prumeru nevytahne. Ne, ze bych se nejak zasadne nudil, ale priste si radsi znovu pustim jednicku. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce se vrací Ron Burgundy, aby nám ukázal, že stále umí dobře rozesmát , taktéž i celý jeho tým. Neskutečná pecka. Takové záchvaty smíchu jsem neměl už nějakou dobu a celé dvě hodiny mě snímek nenechal vydechnout. Černý humor, dobře podané hlášky, skvělé situace. A posledních 15 minut mě rozsekalo na plné čáře, to jsem prostě nečekal. Skvělá komedie, která nemusí sednout každému, ale mě sedla dokonale. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ron Burgundy se svým týmem opět směle vyrazil do akce a u mne znovu uspěl. Rozhodně je to dáno tím, že neopustil svůj trapný, dementní a imbecilní humor, který v inteligentních bytostech vyvolává dávivý reflex, ale mne naštěstí z inteligence ještě nikdo nikdy nepodezříval. Mně zkrátka stačí ke spokojenosti skutečnost, že debilní Brick dostal větší prostor a ještě k tomu rozkošně debilní přítelkyni. S tímto lidským odpadem mi prostě život připadá tak nějak snazší a tak nebudu ubírat hvězdy za to, že o nějaké objektivní kvalitě snímku si může Adam McKay pouze nechat zdát mokrý sen s nahatým Ferrellem v hlavní roli. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Dobrý večer, Ameriko. Hlásíme, že RON BURGUNDY JE ZPÁTKY! A není to pro něj návrat věru jednoduchý... ČERNÁ ŠÉFKA, SLEPOTA, MASTURBACE KOLENE, KOUŘENÍ CRACKU A KOJENÍ ŽRALOKA můžou potkat jenom nejlepšího (legendární šéf Mack Tannen říká, že nejhoršího) zprávaře všech dob! Jeho sebevědomí může ohrozit maximálně ratingová, šarmantní hvězda Jack Lime a boj o pozici nejlepšího zprávaře (a taky zatraceně dobrého otce) RONA BURGUNDYHO může (opět) začít! Pro GNN NEWS, Dick Phuk. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Nepřestanu se smát u jediné minuty filmu a celkově humoru Willa Ferrella. Nepochopil jsem hodnocení komedií, které oceňuje vysoce pouze drama-komedie, ale nějak nerozumí tomu, že komedie může být zaměřena jen na humor a nikoliv na epické dílo, což tento film není. Je to lavina smíchu a nic rozum nedávajících sekvencí. Ideál na sobotní depresi. Plus Brick dostal víc prostoru oproti jedničce, a to vůbec nebylo na škodu. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (7)

  • Před premiérou se mluvilo o tom, že by se měly v cameo rolích objevit hvězdy Meryl Streep a Nicole Kidman, nakonec se tak však nestalo. (wohna)
  • V jedné ze scén Brick (Steve Carell) cituje ústřední melodii z filmu Krotitelé duchů (1984), přestože se snímek odehrává 4 roky před vznikem zminěného titulu. (wohna)
  • Původní scénař k filmu byl napsán jako muzikálové představení pro Broadway. (Paulina01)

Související novinky

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

16.10.2020

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry a Jennifer Lawrence. Málokdy se vidí až takto hvězdné obsazení,… (více)

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama