Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tady nemůžete parkovat, tady pro vás není místo.............. Už jsem se skoro leknul, že film je točen tím módním trendem - rec-cam-fuuj-fake- nebo jak se to jmenuje. Ale naštěstí není. Začátek je velmi slibný, ale bohužel jen začátek. Čekal jsem něco na způsob "Úhel pohledu" z roku 2008 s Denisem Quaidem, ale zklamání. Tohle je něco jiného. Navíc má film velmi nepříjemný dotěrný hudební doprovod. Strašně mi vadil. CITÁT - No, nic, zřejmě jsem paranoidní.......... Těšil jsem se, ale je to nic moc. Soudně politický thriller tak za 55%. CITÁT - Radím vám, nechat to být.............. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Čím méně se dočkáme zvratů, o to je tahle konspirace lépe napsaná a až nebezpečně reálná. Je jen dobře, že jsou hrdinové ušetřeni bourneovských kousků, byť závěr měl být přece jen vyostřenější, než byl. To je spolu s ještě asi jedním dalším přehmatem (Velkému bratru prostě neutečete, když se Vám to zrovna hodí) jediná výtka. Na druhé straně mezi klady stojí opravdu skvělá atmosféra, chytré dialogy plné decentně zaobalených výhružek a ústřední dvojice herců sympatická tak, že byste si to s ní dali klidně do trojky(za určitých pevně stanovených pravidel.) 80% PSpoil: Takhle odvážné rýpnutí do nedotknutelných...to se nevidí.. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

V dnešní době všemocná formulka v zájmu bezpečnosti státu a její tajné agentury co se utrhly ze řetězu a nepodléhají vlastně nikomu a ničemu je dan za demokracii co se musí chránit za každou cenu. Boj s terorismem bude věčný. Atraktivní téma sráží nezáživný, pomalý, nudný, suchý, postup ve vyprávění příběhu a nelogický scénář,-S!- kde hlavní právní protivníci spolupracují.-S!- ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Někde mezi soudním dramatem a politickým thrillerem tentokrát ukotvuje svůj čtvrtý celovečerní film britský režisér John Crowley, je to sice jeho zatím film nejslabší, ale i přesto si své nesporné kvality má. Tyhle paranoidní thrillery točí většinou Američané a je celkem nezvyklé sledovat, jak dystopická vize reality zachvacuje členskou zemi EU, ale kdo ví, třeba se něco takového děje i u nás... Zajímavý obsah, ovšem tentokráte jen průměrná forma, oproti tak výtvarně cizelovanému filmu, jakým byl třeba Boy A, se Crowley propadá téměř do hlubin televizního průměru, tak moc televizní look Uzavřený kruh má. Celý film vypadá spíš jako typický televizní BBC projekt, schází mu rozměr snímku určeného pro filmové plátno. Tomu odpovídá velmi fádní a stereotypní mizanscéna. Naštěstí se něco originálního podařilo dostat do filmu už ve fázi scénáře, myslím třeba ten koncept paralelně probíhajících vyšetřování dvou hlavních advokátů, oddělený v příběhu, tím že mají zakázáno se stýkat, což řazením záběrů těsně za sebe vytváří zajímavý efekt sledování dvou paralelních dějů v jeden moment a vytváření napětí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V ranných hodinách vybuchne uprostred menšej štvrti v Borough bomba, ktorá zabije niekoľko ľudí. Zadržaným z teroristického útoku je muž tureckej národnosti - Farroukh Erdogan, ktorý tvrdí, že je nevinný. Po nečakanej samovražde staršieho, skúseného kolegu Simona Fellowesa, sa obhajoby ujíma ambiciózny právnik Martin Rose. Ten bude čeliť nie len obvineniam klienta, ale aj minulosti, v podobe špeciálneho advokáta a bývalej milenky - Claudie Simmons Howeovej. Podarí sa im spoločne dokázať klientovu nevinu? Alebo je pravda omnoho komplikovanejšia? Celkom slušný, priehľadný thriller z právnického prostredia pre nenáročného diváka, ktorý neurazí. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama