Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem příliš malá svině na to, abych se mohl stát právníkem a do roztrhání těla se pral ve prospěch svého většinou vinného klienta. Martin i Claudia jsou však dostatečně ambiciózní krysy na to, aby se vydali do boje s tajnými službami, státními zájmy a zkorumpovanými kolegy. Já jsem jim celkem fandil i nějaké to napětí jsem si užil a hrozně jsem jim přál, aby do skutečného světa zavítalo i trochu toho pohádkového optimismu a oni uhráli alespoň remízu. Za mne zkrátka nikdy není dost filmů o tom, co nám naše demokratická média ve jménu vyšších zájmů raději nesdělují. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak jo - a je tu další film z kategorie "non-mainstream", o kterých se dovídám jenom díky zdejšímu profilu a kolonce "oblíbení uživatelé". Přitom veliká-převeliká škoda, tento film, pokud bys se totiž dostal do podvědomí inteligentního dospělého (širšího) publika, musel by být podle mě doceněn daleko víc, než-li současných, mizerných 64 % ! Vezměte v úvahu i to, že nenávidím herečku Rebeccu Hall, ale i tak jsem musel za 4*. Bylo to vážně napínavý, pár much to mělo, ale obecně hodně zajímavý pohled do tahanic v britské tajné službě................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Closed Circuit je o vysoko profilovom teroristickom prípade, ktorý je kurevsky tajný a informácie z neho sa nesmú dostať do uší platičov daní. Tento prípad zvedie dohromady dvoch bývalých milencov ( Bana a Hall), ktorí majú za úlohu obhajovať atentátnika, ktorý si šľahá herák do rúry v base. Postupne začínajú vychádzať na povrch zaujímavé odhalenia, ktoré môžu ohroziť národnú bezpečnosť a paranoia na seba dlho nenechá čakať... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tenhle snímek tak moc nebabral ve vztazích postav, jejichž vzájemné propojování je naprosto zbytečné, a prostě se jen zaměřil na soud a to celé bylo natočeno syrově, skoro až bez emocí, možná by to byl i výjimečný film, ale takhle je to soudní drama, které je kombinováno s thrillerem a vlastně i romancí. Člověk se ale ptá proč, protože takhle je to jen jeden z mnoha, i když Bana zase jednou ukazuje, že nemusí ve filmu umřít, aby byl snesitelný. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Napínavý a zamotaný thriler, kde jsem se místy ztrácel. Po teroristickém útoku, kdy zemře 120 lidí je obviněn pachatel, který se brání že je nevinny. Do případu se zamotávají dva právníci, kteří zjištují že pravda je daleko horší a že je v tom zamotaná MI5. Čím více případ zkoumají tím více jsou v nebezpečí. 65% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama