Reklama

Reklama

VOD (1)

V napínavém thrilleru Uzavřený kruh svede bývalé milence-právníky dohromady velmi vážný teroristický útok. Komplikovaný případ prověří jejich loajalitu. Brzy se navíc ukáže, že v sázce není jen jejich kariéra, ale i život. V rušné londýnské tržnici vybuchne dodávka a rázem je na světě jeden z nejsledovanějších případů britské historie. Pachatel je dopaden a schyluje se k soudnímu přelíčení, které bude sledovat celý svět. Proti sobě stojí dva výjimeční právníci, bývalí milenci (Eric Bana a Rebecca Hallová). Případ se zamotává a vše nasvědčuje tomu, že je do něj zapojená tajná britská policie. Najednou už není v sázce jen kariéra obou právníků. Tady půjde i o jejich životy. (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (88)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inteligentná anglická krimi so skvelou zápletkou, ktorá sa odhaľuje v polovici a následne sa to už len stupňuje. Možno trochu menej akcie, za to skvelé obsadenie, realistický príbeh a žiadne prehnané alebo nelogické konanie. Chytí od začiatku do konca. Briti to v tej komornej atmosfére proste vedia. 4 z 5 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tyhle spletité konspirační a paranoidní snímky o temném pozadí politiky mi nikdy k srdci nepřirostly a připadají mi zaměnitelné. Zvlášť, když britské vládě přisuzují takové postupy, že by se za ně nemusely stydět ani ty nejhorší diktátorské režimy a to ještě nota bene v srdci Londýna a na vlastních lidech. ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Spoiler: dal bych plný počet, kdyby se tam nelavírovalo nad tím, že tajná služba udělala asi "chybu", jejímž důsledkem se stal atentát, nýbrž kdyby tam byly ty koule na to na plnou hubu říct, oni to udělali schválně, aby mohli snáz manipulovat veřejným míněním a v boji proti smyšlenému nepříteli zase jednou pořádně poutahovat šrouby (i když to v profízlovaný Británii s kamerama na každým rohu už jde ztuha). ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tohle je myslím celkem vydařená soudní kriminálka, plná všeho nejtajnějšího, co si jen dokážete představit. Mi5 rozehrává špinavou hru, za zachování čistého štítu a přehození viny ze smrti 120 lidí, na nastrčenou oběť. V cestě stojící dvojice advokátů, hraje nejen o svůj, ale i o životy "viníka" a jeho blízkých. Napětí, rozumná dávka akce a hlavně obrovský prostor pro konspirační teorie všeho druhu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem příliš malá svině na to, abych se mohl stát právníkem a do roztrhání těla se pral ve prospěch svého většinou vinného klienta. Martin i Claudia jsou však dostatečně ambiciózní krysy na to, aby se vydali do boje s tajnými službami, státními zájmy a zkorumpovanými kolegy. Já jsem jim celkem fandil i nějaké to napětí jsem si užil a hrozně jsem jim přál, aby do skutečného světa zavítalo i trochu toho pohádkového optimismu a oni uhráli alespoň remízu. Za mne zkrátka nikdy není dost filmů o tom, co nám naše demokratická média ve jménu vyšších zájmů raději nesdělují. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama