Reklama

Reklama

Epizody(7)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náročné....zatraceně náročné. Jednak jsem si z doby Pána prstenů myslel, že na Novém Zélandu žijí jenom samí fajnový lidi, kteří splynuli s přírodou a druhak je to neskutečně feministické. Vůbec se celkově divím, že v tomhle seriálu existuje nějakej chlap, kterej je normální, byť aspoň trošku. Většina tu je totiž dost mimo a měl jsem zatraceně co dělat, abych ty postavy vůbec ustál. Kriminálka může být sebelepší kriminálkou, ale když Vám dá najevo, že v daném území žijou spíš psychopati, než normální lidi, tak je někde chyba. Pořád bych ale dokázal říct, že tento seriál je zajímavý úkaz. Navíc jsem zvědavý, co si připraví druhá série. Tam, předpokládám, sejmou Austrálii. Ta by se to ostatně zasloužila víc. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, už roky o tomhle seriálu vím, hostuje tu Lucy Lawless, což je událost, protože byla zřejmě poslední novozélandskou hvězdou, která nedělala u Jane Campion. A Campion je prostě skvělá, všichni milují Piano (taky proto tu hraje Holly Hunter). Ale jaké je Top of the Lake? Studené, pomalé a velmi kruté krimi. Lucyina role není důležitá, stejně do počtu je i Stephen Lovatt. Ale pokud trpíváte latentními depresemi, mohli byste si díky náladě v Top of the Lake projít určitou katarzí. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Detektivka, ve které se vyskytují JENOM magoři, idioti a blbci s úchylama a... magorama. Sedm takřka hodinových dílů A DĚJE SE ÚPLNÝ HOVNO, které je ale převlečené za tajuplné pátrání po ztracené těhotné malé holčičce, pátrání po otci jejího dítěte, pátrání po vrazích okolních přibývajících mrtvol, pátrání po nevyřešené minulosti... To všechno je ale jen zastírací manévr, který má jen navodit atmosféru nějakého děje a jeho smysluplnosti. Ve skutečnosti je to ale splácanina neuvěřitelných hovadin jak z nějakého hluboce artově dadaistického chlebíčku na vlně jednooké žirafy bez přízvuku. BEZ PŘÍZVUKU! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi zvláštna, svojská detektívna dráma. Určite nie určená pre každého a bohužiaľ musím skonštatovať, že vrátane mňa. Problém vidím osobne v scenári, ktorý je tak autorský, že skrátka nemá šancu osloviť ako širšie vrstvy, tak niekoho len skrátka inak naladeného. Pritom ale výprava je úžasná a herci nemajú chybu. Najviac "váľajú" Moss v hlavnej úlohe, Wenham ako, povedzme že, ambivalentne poňatý detektív a Mullan ako boss všetkých bossov. Každopádne mám v pláne pustiť sa aj do druhej série. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k očekáváním spojeným s „běžnými“ seriály, mi tu dlouho všichni připadali vyšinutí, jakoby snad šlo o novozélandské partnerské město Twin Peaks. Jenže skutečnost je taková, že tady vesměs nejsou běžné televizní figurky, ale komplikované osoby, které byste občas objali, aby vám o chvíli později připadali na zabití. Dokonce si ani nejsem jistý, zda je pro tvůrce seriálu opravdu důležitá ta kriminální linka, která je jeho osou. Tohle je spíš tak o všech těch postavách kolem a v posledním díle to do sebe nepříjemně zapadne. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama