Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (CinemArt)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (557)

vteco 

všechny recenze uživatele

Od úchylárnami prolezlého Setha Rogena a čím dál lepšího Zaca Efrona bych čekal mnohem šílenější nálož pubertálního humoru. I když podobný styl vtípků je velmi specifický, tak pro mne je naprosto ideální, ale bohužel ne vždy jsou celý film na vysoké úrovni. Tudíž zde často lepší části střídají ty o poznání slabší a vše se veze jak na horské dráze. Škoda, že trailer ukázal téměř vše vtipné, ale stejně Sousedy nelze úplně potopit. /55%/ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $150,157,400Tržby Celosvetovo $270,590,572Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,279,455 //počet predaných kusov 549,856Tržby za predaj DVD v USA $16,225,170 //počet predaných kusov 1,040,586║ len ďalšia americká trapošina a ja že keď to malo úspech tak to bude príjemná oddychovka, ani náhodou, prízemný humor a hromada vývarovosti /20%/ ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Projekt X rozťahaný na viacero dní. Ničím sa neodlišujúca, nevyčnievajúca komédia na téma vysokoškoláci, chlast a sex. Pekne však funguje chémia medzi Macom a Kelly, a vďaka tomu ma bavilo sledovať ich bojové ťaženie. Po dopozeraní filmu sa dostavil jeden želaný a jeden neželaný efekt. Pohodovo som zabil čas a dostal som chuť na mlieko. Kedže som už spomínanému Projektu X dal 3*, tak Sousedi dostávajú v rámci zachovania férovosti len **. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie. Čekal jsem to horší. Seth Rogen mě jako prudící soused celkem pobavil. A Rose Byrne jako jeho žena taky nebyla špatná. Po tom, co se k nim přistěhuje Zac Efron se svým bratrstvem začnou problémy. Neustále si dělají naschvály a situace nemá konce. Některé scény byly opravdu hodně vtipné. Vynikající Christopher Mintz-Plasse mě jako jeden člen bratrstva taky celkem pobavil. Objeví se tam i Phoebe z Přátel. :) "Co to má být? Robert De Niro party." :D ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od mien ako Stoller, Rogen, či Goldberg ? Inteligentnú zábavu rozhodne nie. Efron a mladý Franco sa nasťahovali vedľa tatka Rogena a Rose Byrneovej. Rogen spolu s Rose kedže majú decko chcú byť slušný a mať klud. Občas túžba po neslušnosti a odviazanosti zvíťazí, no nakoniec začína boj o ulicu. A to je vlastne hlavný ťahák filmu a pokiaľ vás ani Efron a Franco nechytia za gule, tak máte smolu. 70% - 3* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to od dubna do května 2013. (rafix)
  • Záverečná scéna medzi Macom (Seth Rogen) a Teddym (Zac Efron) pred obchodom Abercrombie and Fitch bola číra improvizácia. Zac Efron netušil, že si Seth Rogen vyzlečie tričko. (jedenzdvoch)
  • V ukradnutom aute značky Subaru Outback z konca 90. rokov si je možné všimnúť štvoricu airbagov. Tento model ich má však len 2, pre vodiča a spolujazdca. (beso74)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama