Reklama

Reklama

Fantomas kontra Scotland Yard

  • Česko Fantomas kontra Interpol (více)
Trailer

Obsahy(1)

Fantomas vymyslel další pekelný kousek: nejbohatším lidem světa dá na vybranou - buď život, nebo tzv. daň z práva na život. Všichni ohrožení boháči se sejdou ve Skotsku, v přepychovém zámku lorda MacRashleye. Nechybí ani novinář Fandor, jeho snoubenka Helena a komisař Juve se svým pomocníkem. Nikdo však netuší, že na zámku je i Fantomas, který díky svému přestrojení a umění ve zhotovování dokonalých masek se stane dokonce samotným lorde Rashleyem. Snaží se získat diamanty v ceně miliónu dolarů, ale v patách má Fandora s Helenou a komisaře Juvea s celou jeho suitou. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (312)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Poslední části trilogie prospělo přenesení do prostředí se zvláštní ponurou a důstojnou atmosférou Skotska, kterou svým řízným humorem prořízne prostořeký francouzský komisař Juve, navíc ve slušivém kiltu. Stále stejně skvělý, vtipný, ale také dobrodružný film. Jen tomu Fandorovi nějak nemohu přijít na chuť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Fantomas se vrátil opět do starých kolejí a je z něj opět naprosto nudná sračka. Chyběla dokonce i pořádná autohonička, která byla vystřídáno koňskými dostihy. Prostředí skotského hradu bylo debilní. Naštěstí autorům nechyběla soudnost a včas tuhle sérii utnuli. Řítila se totiž přímo do pohromy. Slabá 1*. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Záverečnú časť trilógie o geniálnom mega zločincovi Fantomasovi považujem za najlepší film v ktorom sa objavil francúzsky herec Louis de Funes. Nebojím sa to takto otvorene tvrdiť. Pretože jeho postava policajného komisára Juvea je v celej tejto sérii snáď ešte výraznejšia ako samotný Fantomas. Tým že sa tento krát dej presunul na starý šľachtický zámok lorda MacRashleya do Škótska séria chytila nový dych. Scény s obesencom v spáľni, alebo legendárna Fantomasova "Operacia Artaban" počas honu na líšku, ma vedia doteraz veľmi dobre pobaviť. **** ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jelikož jde o pořád ten samý problém-dostat Fantomase- je třetí díl už jen opakováním už řečeného. Děj je ale přenesen do Skotska. Ve zdech starého hradu sledujeme komisaře Juva a jeho asistenta Bertranda jak svědomitě pátrají po věhlasném gansgterovi. Právě tahle dvojice, Juve a Bertrand, je nepochybně nejzábavnější, evidentně si spolu sedli. Dabing opět výtečný. 80% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech, kde komisař Juve honil svého fantoma po Francii, bylo rozumné změnit vzduch a volba padla na konzervativní prostředí šlechtického sídla ve Skotsku. Gagy a styl humoru jsou opět totožné s předchozími díly a tento Fantomas mi přijde svou úrovní srovnatelný s dvojkou. Celkový dojem: 85 %. Škoda, že se ve výrobě nepokračovalo, snesl bych bez problémů další dva díly. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (39)

  • Když se Fantomas (Jean Marais) převléká za lorda MacRashleyho (Jean-Roger Caussimon), nasadí si hnědé kontaktní čočky. Ale když bídák bojuje na náhorní plošině s MacRashleyho asistentem a ten mu stáhne masku, má Fantomas modré oči. Stejně tak, když Hélène (Mylène Demongeot) vykřikne a Fantomas se otočí, má modré oči. (pjotri)
  • Vo filme sa povie, že lord MacRashley (Jean-Roger Caussimon) hovorí plynule po francúzsky, pretože všetky svoje štúdiá absolvoval v Paríži. Aké je však vysvetlenie na to, že plynule francúzsky a bez prízvuku hovorí aj jeho manželka Lady Dorothy (Françoise Christophe), sekretárka, komorníci, policajt zo Scotland Yardu atď., hoci majú žiť v Škótsku? (Arsenal83)

Reklama

Reklama