Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Recenze (21)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho odkládaný rest ze seriálové doby, kdy kvalitní krimiseriály o pár dílech byly ještě v plenkách a soupeřily o pozornost s nekonečnými braky o 22 dílech v rámci jedné z třeba i 8 sezón. Tvůrci Pádu se naštěstí v první řadě rozhodli pro pouhých 5 hodin vyprávěcího materiálu a díky tomu tempo šlapalo až neuvěřitelně rychle, třebaže ne tak, aby divák nestíhal vnímat, co že se tu vlastně děje. Naopak. Rychle jsme se zaháčkovali a čekali na další dění. [viděno na Netflixu] ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou úspěšně 1.sérii. No, je to stejně trošku divný, když ta první sérka vlastně téměř neskončí a musí pokračovat. Ale budiš, odpouštěno. Na tenhle seroš mě přivedl Kéla, že prej je to fakt mrazivej záporák. A má pravdu ten hoch. Je hrzoně skvělý (narozdíl od většiny filmů nebo serošů s rafinovanejma vrahama), že tady od začátku víme kdo je vrah a jak si to dopředu představuje, plánuje a nakonec i realizuje. Z jeho vražd jde skutečně mráz po zádech. No a "Skaliová", tak to je kočka ještě větší než v Aktách X. Vzhledem k tomu, že to má už jen 11 dílů, sem ochoten tomu 11 hodin svýho života věnovat :o). Dííky Kélo ()

Reklama

iN 

všechny recenze uživatele

Po několika seriálech, kde vraha člověk v průběhu epizod tipoval, tady je to jasné - a to je osvěžující. Jamie je jako záporák uvěřitelný (někdy až moc), a Scullyová někdy až moc perfektně deduktivní, ale na lepší nadstandart to dají. Nicméně závěr série není žádný závěr, prostě nechápu, proč je seriál rozdělený do 3 sezón, když by to mohla být jedna o 17 dílech. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu vyjímečné ve vší té záplavě kriminálek, co se na nás z obrazovky hrne a nejen Gillian Anderson je úžasná (její krátký monolog na rozdíl vyznění "muž ošukal ženu" kontra"žena ošukala muže" ...). V posledním díle jsem čekala rozuzlení a byla maličko zklamaná, ale teď jsem ráda, že jsem se tu dozvěděla, že se můžu těšit ještě na dvě serie! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vydarena kriminalno-psychologicka zalezitost. Ulahodil mi rozsah, spracovanie a aj predvadzajuca sa a zaroven odosobnena Gillian v charaktere prizvanej detektivky. Ano, je tu podobnost so scenarmi inych kuskov, ale predsa len, uz je to nejaky rocik, co toto vyslo a mam "napozerane". Zaporak mi napriklad obcas az prilis pripominal napriklad "Killgrave-a". Kto videl, vie, o com pisem. Sledujuc to vsak az teraz, 8 rokov od natocenia, som milo prekvapeny. Odporucam. 78% ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama