Reklama

Reklama

VOD (1)

Při oslavách úspěchu v Anglii začne král Horik přesvědčovat Flokiho, aby zavraždil Ragnara i jeho rodinu. Královi se však intriky vymstí a obrátí se proti němu... (TV Prima)

Recenze (16)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu to působí, jako by poslední epizoda byla dělaná primárně na efekt a proto aby se muselo nutně koukat na další řadu. A velmi pravdepodobně to přesně takhle je, protože scénář je ukazkově "do sebe zapadající". Tedy divák je překvapený ne tím, že vidí něco nečekaného, ale vlastně to nečekané v průběhu vývoje poslední série očekává - tedy překvapení je, jak to všchno možná až příliš brilantně zapadá do sebe. Když se dává pozor, nelze přehlédnout pochybné motivace postav pro různé situace a tedy i nepravděpodobné vyústění dle původního plánu záporáků. I přes lehký kalkul a snahu být na závěr co nejvíce cool a šokovat je to fajn živelná jízda s mrakem sympatických, či alespoň zvláštních postav. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím, jak bych dokázal odůvodnit nižší hodnocení. Závěrečná epizoda druhé sezóny obsahovala všechno to, co mám na tomto seriálu rád, takže jsem kromě kvalitní akce dostal i spoustu intrik a manipulací, plány narážely na protiplány, důvěru pohřbili dvojití agenti, mělo to prostě grády. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prasa Ragnar si opäť vybije zlosť na deťoch a ukáže sa, že väčšieho psychopata na televíznych obrazovkách by sme hľadali márne. Že niekto dokáže obdivovať takúto postavu ma síce neprekvapuje, ale keď sa už konečne zdá, že režisér možno pripustí že pánovi dokonalému nemusí vychádzať všetko, tak Ragnar prežije jadrový výbuch...trápne, ale dobre spracované. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When the God Loki had done something terribly bad, the other gods took him to a nasty dark cave. And there they chained him on three sharp rocks, and above him they fastened a vile snake so that its poison would drip, drip, drip forever on Loki's face. Now, you wouldn't want that to happen to you, would you?" ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektné. Inak sa koniec druhej série ani popísať nedá. Už po prvej sérii som radil Flokiho medzi moje obľúbené postavy, v tejto epizóde ma prekvapil dvakrát. Kým pri tom prvom som len neveriacky krútil hlavou, pri druhom som slintal blahom, proste koniec dobrý, všetko dobré. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaný... Když si ovšem zde přečtěte "obsah" vlastně víte co bude následovat... Tohle byl ovšem asi top díl, možná ten nejlepší z celého seriálu... Úspěch celého plánu vložíte do labilní osoby? Kdo by to udělal? Ten člověk vás miluje ale zároveň za určité věci nenávidí... To chce super koule... ()

Reklama

Reklama