Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Slabsi odvar Projektu X. Cekal jsem typickou pubertackou komedii, kde particka blbecku vyrazi zbavit se panictvi ala Superbad, ale film jde nastesti trochu jinou cestou. Zatimco Projekt X byla giga kalba na jednom mista, tady se v ramci jednoduchyho pribehu - dostat zlityho kamose domu, pari vsude kde se da, obrazej se hospody a vecirky a tak se furt neco deje. Hlavni particka je klasicky slozeni vseho schopny hovado a slusnacek, ale nastesti to nejsou nejaky vylozene pubertaci, coz ale neznamena, ze by delali o neco mensi kokotiny. Vylozene vtipnejch situaci tu moc neni, ale film tak nejak lehce bavi celou dobu, obcas se odehraje slusnej naklad, takze ve vysledku v zasade spokojenost za lepsi 3*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film vám neponúkne možno nič navyše, len to, čo očakávate, ale pokiaľ ste dlhú dobu nevideli klasický americký teen-movie, tak sa možno aj slušne zabavíte. Scenár je tradične stupídny a neponúka vo svojom žánri absolútne nič prevratné. Niektoré scénky však dokážu poštekliť vaše bránice a vďaka rýchlemu tempu to celé ani tak nebolí. 55%. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Za mě povedená teenage komedie, která cílí na fanoušky o rok staršího úspěšného Projektu X, kde si také zahrál Miles Teller, na kterého absolutně nechápu ten směřovaný hate. Mně jeho komedie vždy sedí a tady tomu není jinak. Samozřejmě, už to není takový kalibr jako již zmíněný Projekt X, ale rozhodně jsem se bavil celou dobu, a tudíž nechápu, proč bych tomu měl dávat špatné hodnocení. Bavilo. Lepší 3* ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Buď jsem já tak starý anebo to byla taková ptákovina, přikláním se k tomu druhému punktu. Hangover omladina zlihala, nemnělo to dost výrazných momentu, které by člověka upřímně (ehm) rozesmáli, spíš taková, klasická, americká trapárna... nemůžu se zbavit pocitu porovnávaní s Hangover, který byl svým způsobem výtečný. 21 and Over je průměr (relativný) a níž. Herecké osazenstvo prohrává, kde se dá a celkově to stoji za ho*. Na tak pseudomasturbantní koment jsem se musel napít. 2/10 ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, od který čím míň když očekáváte, tím míň jste nasraný , když je to ve finále píčovina. Tohle je píčovina a s tím očekáváním jsem k tomu přistupoval a tudíž sem se i bavil. Nic novýho to nepřinese a děj snímku není bůh ví co, ale na vyplňení mezery mezi ordinací a ulicí nebo čím bohatě stačilo.... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama