Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Connolly hrozí, že Tsalalův případ přesune do Anchorage, Navarrová a Danversová učiní objev, který bývalé partnerky znovu spojí. (HBO Max)

Recenze (37)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračuje sa v nastolenom trende a stále u mňa dominuje spokojnosť. Začína sa riešiť minulosť a ukazuje sa, aké komplikované vzťahy sú medzi ľudmi v zamrznutom mestečku ponorenom do tmy. Ústredná dvojka ma tiež baví a načrtnuté "riešenie" vyzerá zaujímavo, ale verím, že seriál má na viac. 90% HBO Max ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jodie Foster v úvodu jedovatě vybízí kolegy k profesionalitě a vytočí ji, že si jeden hodlá udělat se zmrzlými vědci selfie, ovšem o pár hodin později sama hrůzný nález vystaví na městském stadionu, aniž by si pohlídala, aby nebyl na očích veřejnosti. A takových momentů je tu víc… Období polární noci, malé městečko Ennis na Aljašce a velké množství permanentně naštvaných a zřejmě od plenek depresivních lidí. Mnohé scény na sebe nenavazují, jiné jsou uzívané, postav je zbytečně moc a samotných vědců nakonec méně, než se čekalo. Kdo chybí? ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel tempo druhého dílu šlo rapidně dolů a příběh se nepohnul takřka o píď, atmosféru se mu držet daří, ale to je tak víceméně vše.❗SPOILER Díl zaměřený na rozvíjení vztahů a snaha o prohloubení emoční vazby hlavních postav s divákem.❗Tři hvězdy. 🙂 (22.01.2024) ()

ibeh

všechny recenze uživatele

Z minulého dílu jsem moc nadšená nebyla, takže si asi počkám delší dobu na hodnocení mých oblíbenců. Čas je vzácný! ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhém díle se sice dál vyšetřuje a jde se tomu víc do hloubky a taky se zjistí dost podstatná věc. Taky se jde hlouběji do vztahů postav a jejich vzájemné a propletené minulosti, přeci jen, jsme na dost málem místě. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míchání karet, doufejme před údernými zvraty a budoucím vyvoláním pocitu nebezpečí a chaosu a nejistoty, kdo je kdo a jaké má motivy. Jinými slovy klasický postup v detektivním thrilleru. Jinak by tento díl moc smysl neměl, byl by varováním, že už to nebude lepší. Taky mohl ve finále trvat přesně tolik času, kolik trvá přestřih od první scény přes tetovací salón ke karavanu. Zimomriavek na startu si ale cením :) ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesympatické ústřední duo nedokáže zaujmout jejich vystavovanou rádoby psychologii. Nezájem. Nic. Cosi se tu děje. Scéna střídá scénu. Ta vidí mrtvé. Ta má dceru lesbu a šuká s kapitánem. Jako máma je nic moc. Nějaký to trauma samo sebou. Ta nedokončila případ a pronásleduje jí. Ten má fotra agresora… a tak dále a tak dále. Jo a mezitím se tak trochu řeší “mysteriózní” případ. Ale to nebylo v True detective nikdy na škodu. Vždy šlo o postavy. Jen tady jsou, jak už jsem si sám sobě tady psal - Krajně nesympatické. Takže… Je to tak nějak všechno k hovnu. Není tu totiž žádná postava, linka, motiv, není tu nic, co by opravdu bavilo. Další díl přišel a s ním naprosto nic, co by mě nutilo sledovat dál, natož aby se to někam posunulo. Ale dívat se musím. Zajímá mě, co si s touhle kašičkou paní tvůrkyně ukuchtí ve výsledku. Jestli z takového startu vzejde něco dobrého, sežeru s láskou klobouk. Tak sem si to napsal. Dupnul jsem si. Jo! Teď to kvůli mě přetočej. Bude remake. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani by mi snad tolik nevadilo, že tady není ANI JEDEN (!) člověk normální - obyčejnej, prostej, bezproblémovej, vyrovnanej, usměvavej…, ale obávám se, že to spěje k jednomu ohromnýmu WTF. Za něj budu případně trestat později, pro tento díl jsem svoje výhrady zmínil plus to uložení toho hrůzného, děsivého nálezu na stadionu- všem včetně dětí na očích- to už je za mě too much sci-fi. Snaží se to jen šokovat, ale bude to prázdný - můj odhad po dvou dílech. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O cosi slabsie ako prva epizoda. Dovod je ten, ze sa mi zda, ze postavy, napriek polarnej noci a teda divnemu "vnimaniu a naladam", nereaguju moc adekvatne na nedavne udalosti. Mysterium celkom fajn, hoci sa nemozem ubranit pocitu, ze sa len recykluju urcite postupy. Jodie, go dievca, vyraz "p*jeb sefina", dostal v tejto epizode oba rozmery. :) Dalo by sa ist hutnejsie a vaznejsie...proste tak ako sme pri tejto serii zvyknuti. Inak potesil ma odkaz s tetovanim u typka na cele, ci hrudi - kto si este spomenie na prvu vystavenu obet v prvych minutach prvej serie? :) ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je rok 2024 a vy pridávate 2 ruské postavy? To je to, čo si tvorcovia vybrali? To je to, čo propagujú, keď ľudia umierajú kvôli ruskému imperializmu každý deň. Veľké mínus za toto. Tiež vidím veľa podobností s Dexterom New Blood. Detektívka sa snaží vyriešiť zločin, ktorý ju roky prenasleduje, adoptovaná dcéra, znie to povedome. Nulová logika pri tejto situácii, boli nezvestné viac ako 48 h, nikto neinformoval rodiny a rodiny tiež nikoho z nich do tohto času nekontaktovali? Dospievajúca dcéra chodí k tomuto vystaveniu tela, akoby to bola normálna vec, žiadna ochrana takéhoto závažného a prekvapivo veľmi tajného a pred verejnosťou chráneného prípadu. Mal som veľké nádeje, ale s takýmto výberom som veľmi sklamaný. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem mimo, páč mám naprosto opačný dojem, než všichni tady - ohromně mě rozladil zoufake špatný první díl a ten druhý mi naopak přišel o kus koukatelnější. Nemluvě o tom, že s nesympatičností postav nemám žádný problém. ()

Reklama

Reklama