Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po přestřelce jsou v domě Woodarda nalezeny věci pohřešovaných dětí. Jenže Wayneovi se to celé nezdá. Tom (otec pohřešovaných dětí) si vyslechne vzkaz od Julie, která tvrdí, že Tom není její otec. (Varan)

Recenze (29)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Srandy nikdy nie je dosť." Neviem no, na tretej sérii sú zďaleka najlepšie dialógové scény medzi Haysom a jeho ženou a Haysom a jeho parťákom. Samotné vyšetrovanie ústredného zločinu mi pravdupovediac príde dosť nudné a nezachráni ho ani solídna úvodná prestrelka. Potešil koniec, hoci som si stretnutie po rokoch predstavoval inak. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektívovia Wayne Hays a Roland West sa stretnú po 24 rokoch a majú si čo povedať. V sonde do minulosti sa dozvieme aj o osude vojnového veterána Bretta Woodarda, ktorý bol nakoniec obvinený a odsúdený za vraždu Willa Purcella. Pri prvom znovuotvorení prípadu sa však vďaka odtlačkom prstov a záberu z bezpečnostnej kamery na ktorom sa objaví Julia Purcellová jeho deti snažia o očistenie mena svojho otca. Wayne Hays čelí konfrontácii s vlastnou manželkou, ktorá o prípade píše knihu rovnako tak ako s tínedžerom ktorého po zmiznutí detí podozrieval a ktorý je v roku 1990 už hlavou rodiny. Zďaleka nie sme svedkami hereckého koncertu z prvej série a bohužiaľ ani príbeh príliš nenapreduje, uvidíme ako prípad zamotá telefonát Julie Purcellovej z roku 1990. Zatiaľ sotva priemer. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda byla tajemná jako pověstný hrad v Karpatech, chvílemi to vypadalo, že se i něco dozvím, ale tvůrci si, bohužel, vždycky vzpomněli, že nesmějí ani naznačovat. Akční úvod dílu byl strhující, o to depresivnější bylo následné zpomalení tempa. Přál bych si, aby sezónu postihl co nejdřív nějaký pořádný vývoj. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pizzolatto sa drží vlastnej podmienky, že v polovici každej série prinesie poriadnu prestrelku. Tentokrát skutočne pohýňa dejom vpred, vyšetrovatelia v osemdesiatom roku totiž prišli na horúcu stopu a takpovediac prípad vyriešili, i keď my od začiatku vieme, že sa mýlili. No pre viaceré skupiny divákov tak môže ísť o sklamanie, keďže divák je čo sa týka informácií pred postavami, ale aj v tom spočíva Pizzolattova hra počas celého seriálu. Niečo sa dozvedáme aj o parťákovom súkromí, čo je príjemné spestrenie oproti rozhodnutiu venovať sa doteraz podrobnejšie výhradne hlavnej postave. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cynický blonďák Stephen Dorff a soustředěný Mahershala Ali dál válí, přežijí solidní přestřelku, dokonce se dočkáme setkání staříků po letech. Stěžejní je nicméně otázka, zda je dívka z kamerového záznamu Julie. A zda má mít zdrcený otec zase nějakou tu naději. Objevují se postavy (1990), které vyšetřování o dekádu dřív poznamenalo. Wayne v tomhle ohledu zpytuje svědomí, zda něco před lety zásadně nepodcenili. Omáčky je ale pořád hodně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama