Reklama

Reklama

Filmové novinky

(pořad)
TV spot
Publicistický
Česko, 2012, 28 min

Obsahy(1)

Co nového se děje na stříbrném plátně? Na co jít do kina, na co pět chválu a čemu se vyhnout jak přesolenému popcornu? Filmové novinky – pořad o tom, co se točí ve světě filmu. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Paity 

všechny recenze uživatele

Mám rád pořady o filmech a když je to trochu lépe zpracované podívám se. Tohle se ale třeba na takový Kinobox ve své době nemůže vůbec rovnat. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Docela šok, kdo všechno a hlavně díky čemu se dnes může považovat za recenzenta a vyjadřovat se k filmovým novinkám. Příště raději bez zvuku. Odvyprávět děj filmu svede i školák. Dokážu ocenit snahu vytvořit filmový magazín, tenhle nicméně trpí hned několika nešvary. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se hned v jednom díle dozvěděl, že policista John Mclýn ( asi rybář bo co ) vtrhne na vodní hladinu rybníků už po páté, na začátku jsem se taky dozvěděl, že Looper je průměrné sci-fi, které je místy naivní, ale na konci jsem se dozvěděl, že Bruce Willis válcuje kina v novém a nabitém akčním sci-fi trháku Looper...... a jako třešničku na dortu jsem zjistil, že Tomáš Vorel natočil Cestu do Lesa....pokračování filmu Cesty z Lesa....... a když jsem se tohle všechno v jednom díle dozvěděl tak jsem zjistil, že úplný kreténi který nemaj absolutně žádné filmové znalosti makají v našem zpravodajském filmovém průmyslu, to si pak totiž na Postradatelných 2 v kině přečtete, že Barneyho tým vystřílel Vídeň...... ( island Vilena ) Jesus Mother Fucking Christ!!!! ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý den, vítáme vás na Filmových novinkách. Během půl hodiny probereme hity, které aktuálně míří do kin. A to podle jednotného kopyta: Představíme postavy, odvyprávíme o čem to celé je, pustíme všechny nejzajímavější scény a nakonec vyzradíme, jak to dopadne. To abyste mohli jít do kina perfektně připraveni a nic vás během promítání nepřekvapilo. ()

MajklCZsk

všechny recenze uživatele

Ano, je pravdou, že dříve FN nebyly kdovíjakým highlightem, ovšem dnes už se drží na lepší úrovni a z toho podprůměru se dokázali alespoň vyškrábat na zlatý průměr - hlavně když do něj nyní píše nadějný, ale vůbec ne egoistický, Majkl! ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

Ok viděl jsem pár dílů a snad v každým byla nějaká chyba. Nejhorší byla výslovnost (Bruce Willis jako John Maklín atd.) Navíc Hodný, zlý a ošklivý je prý western i ????komedie???? !!!! Jako tipy na filmy dobrý, ale jako pořad naprosto nepoužitelný! Hlavně zásluhou moderátora ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám jenom za snahu vytvořit nějaký filmový magazín, i když v tomhle případě se to zrovna dvakrát nepovedlo. Ten pan komentátor by se měl především naučit hovořit (nejen) anglicky, nemluvě o té spoustě - v ostatních komentářích již zmiňovaných - hovadin a nesmyslů, co v průběhu každého dílu vypustí z úst. ()

Hookah 

všechny recenze uživatele

Jenom škoda, že už nejsou další díly. :( Ale Byly hodně přísný nepamatuju kdy dali filmu 5 hvězdiček. ()

JosefTomas odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je jeden z nejzbytečnějších pořadů v televizi, protože tohle? Neznají filmy, ani snad na ně nekoukají a hodnocené stojí za ho**o. Dřív jsem na to koukal, ale vše co tam říkají, si můžete v klidu přečíst na ČSFD a ne koukat na tuhle nehorázní blbost. Vykecají vám skoro vše, co ve filmu je a kdo psal sakra ten scénář? 5% za snahu, ale alespoň jsou ukázka, jak chtějí vydělat na všem, čem se dá a také ukázka, jak se nemají pořady dělat. ()

Reklama

Reklama