Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Rok poté, kdy spor rozdělil Shelbyovy, se musí rodina sjednotit kvůli pomstě ze strany italské mafie a vyhledat pomoc nového pochybného spojence. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Peaky Blinders pokračují v kvalitativní sinusoidě a po lehce slabší třetí řadě přichází s povedenou čtvrtou řadou.Cliffhanger z předchozí řady je vyřešen poměrně rychle díky příchodu Adriena Brodyho se svou vendetou a možná je to trochu škoda.Po vyřešení rodinných sporů se totiž jede po celkem očekáváné linii a i když tu není nouze o zvraty a smrti některých postav,vlastně tu není nic co by zásadně překvapilo.Na zábavnosti to ovšem neubírá...80% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.5* ty dejove twisty uz jsou moc prekroucene. S kazdym twistem cekam dalsi dva nejmene pravdepodobne... A ikdyz je neuhadnu, tak vite, ze budou. Co bylo v prvnich seriich wau, tak tady uz se mi to zda ukoukane, stale stejne.. Ale to bude tim, ze od shlednuti 1.dilu 1.serie a posledniho dilu 4.serie uplynul presne tyden. Cekat na kazdou serii 2 roky, tak to urcite vnimam jinak ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která si drží svou kvalitu a které bych i to maximální hodnocení udělil, když by konečně hlavní hrdinové a jeho rodina přestala být zcela nesmrtelná. Protože za ty roky se o hlavní hrdiny nemusím bát. Vše přežijí a maximálně vedlejší charaktery umírají. A to mě štve, že seriál u mě dávno ztratil tu auru, abych se o hlavní postavy bál. 80% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série, od začátku to šlape a s ničím se to nebabrá. Přijíždí italská mafie v čele s Adrianem Brodym a já si ho za tvrďáka nějak neumím představit, zdání klame a jeho párátko v hubě a uchraptěný nízký hlas dodávají jeho postavě ten správný šmrnc. Baví mě to díl od dílu více, ale když se tam zase objeví Alfie(TOM HARDY),všechny mé unešené pocity zmaří, protože tahle role mu tak neuvěřitelně sedla, že všechny okolo uzemní. Tenhle seriál se vážně povedl, kulisy,prostředí, herci, hudba, atmosféra, příběh, nápady a drží si tu svoji lajnu s přehledem. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie odrovnala snad nejvíce, absolutní bomba od začátku až do konce. Broody válí, to jeho ožužlování párátka a celkový projev jsem žral s husí kůží až na prdeli a Hardy opět válí. Shelbiovic rodinka dostává konečně pořádně na prdel a jde do tuhého. Opravdu výborné, jeden z nejlepších seriálů u nás ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Když dostane Luca (Adrien Brody) láhev rumu od Alfreda (Tom Hardy), tak jí otevře a zase zavře. Později se z ní ale napije, aniž by jí znovu otevřel. (Duoscop)
  • Na začátku epizody při boxerském utkání je několik záběrů na chodbu, kde je zřetelně vidět plastové potrubí. V době příběhu ještě nemohlo existovat, začalo se vyrábět až po roce 1950. (e_Fox)
  • Láhev rumu, kterou dostal Luca (Adrien Brody) od Alfreda (Tom Hardy), Luca otevřel a potom ji ve dvou záběrech po sobě zavřel. (Duoscop)

Reklama

Reklama