Reklama

Reklama

Maojú maó júša

(seriál)
  • Japonsko まおゆう魔王勇者 (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Od propuknutí války mezi lidmi a démony uběhlo již patnáct let. Lidé vtrhli do Říše démonů a zabrali jedeno ze strategických území, nejinak si však vedli i jejich nepřátelé. Boje byly kruté a nemilosrdné a na obou stranách byly těžké ztráty. A právě tehdy povstal hrdina, který se, společně se svými třemi druhy ve zbrani, vydal na cestu, jež měla ukončit válku chrabrým vítězstvím. Nakonec se však hrdina od svých druhů oddělil a sám se vydal vstříc osudu přímo do paláce, aby tam porazil krále démonů. Když však mladík dorazil do trůnního sálu, zjistil, že ta ohavná bytost, která velí statisícové armádě bestií, je ve skutečnosti velmi půvabná mladá žena, jejíž kouzlo a přátelskost hrdinu okamžitě učarují. Je na čase odložit zbraně a začít diskutovat. Diskutovat o (ne)smyslu války mezi lidmi a démony a uzavřít dohodu, která změní dosavadní řád světa. (EMIA)

(více)

Diskuze

Larky

Larky (hodnocení, recenze)

Akira777

Tak ona inspirace Ōkami to kōshinryō je tu patrná na každym kroku, což podle mě není úplně šťastné. Přecijen tupě kopírovat se nevyplácí. Nicméně i přes tohle a některé další kiksy (kozy jako vozy) jde o to lepší v prozatím extrémně slabé sezóně.

Kontractor

Kontractor (hodnocení, recenze)

Cetl jsem mangu a musim rict, ze po druhe epizode mi prijde lepe resene to anime...Ano, kdyby nemela takove oppai tak by se clovek vic zamyslel nad temi ekonomickymi postupy a nehledal by zajimavejsi zapletku. Je smutne, ze to nedosahuje kvality http://www.csfd.cz/film/240123-okami-to-koshinryo/ , protoze by to bylo zase neco inteligetniho, ale i tak si myslim, ze z toho vyjde dobre, protoze je tahle anime sezona plna dost spatnych veci..

na příspěvěk reagoval Akira777

Uživatel Kontractor smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama