Reklama

Reklama

Lucifer - Série 4

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2019, 8 h 25 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Denny Love, Jon Chaffin, Graham McTavish, Sasha Roiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Chloe se složitě vyrovnává s Luciferovým zneklidňujícím odhalením. Ničemný kněz se rozhodne zabránit naplnění věštby, o které se mezi lidmi už dlouho šušká. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude pátá série? Za mě by to takhle klidně mohlo skončit. Ale návrat skvělej, naštěstí jsem na něj nemusela dlouho čekat, protože jsem Lucifera začala celkově koukat pouhé týdny zpátky. Lucifera i další postavy si prostě nejde nezamilovat, zápletky jsou zajímavé, biblický lore mě baví. Poslední sezóna ve mě na úkor slabšího zaměření na Chloe vzbudila vzpomínky na Supernatural. Dokonce padla i reference na Castiela, mrk mrk. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to fajn zábavná oddechovka. Oproti třetí sérii je tu určitě vzestup kvality, ale bohužel to zůstalo na půl cesty. Na jednu stranu tu máme temnějšího Lucifera, který dělá věci, jaké jsem si přál, aby dělal i v předchozích sériích (ukazuje často svůj Devil Face, trestá viníky), ale na druhou stranu mi přišlo, že se toho tvůrci jako by trochu zalekli a nedotáhli to. Ten kněz vypadal, že z něj bude fajn záporák, ale bohužel byl příliš nevyužitý. Dalším problémem je, že to, co přidali na temnotě, tak přidali i na telenovele, takže se tu řeší plno zbytečných věcí, které by v komiksovém seriálu vůbec být nemusely. Jinak samozřejmě potěšila super-kost Inbar Lavi, coby první žena Eva. ()

Reklama

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou sérii jsem zvládl za jediný den, naprostá paráda po předchozí sérii, která byla zbytečně dlouhá a místy vatová. Zdejších 10 dílů je naprosto ideální, příběh měl grády, vývoj postav byl dobrý, nová postava Evy je též velmi povedená. Popravdě se už těším na novou sérii, kdy se má konečně zjevit Otec všech. A Netflix rozhodně pomohl. Zde jasných 5*. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky za tenhle přesun! Po slabší 3. sérii se otěží ujímá Netflix, který zkrátil sérii (předchozích 26 by fakt přestřel) a udělal z toho zatraceně epickou a údernou jízdu. K obsazení se přidává kouzelná, nádherná a luxusně trhlá Eve a s ní mě to prostě baví. Výrazný odklon od epizodičnosti a poprvé seriál vypráví jeden ucelený příběh, který mě zkrátka zajímá a výborně pracuje s postavami.. Vrátila se Luciferovi šťáva, kterou měl v první sérii. Je to zase více pekelné s dokonale ďábelským závěrem.. Tady to podle mě mělo končit, Lucifer si vybral, dotočit poslední epizodu o uvědomění si svého místa a nazdar. #TeamLuciferplusEve 100!% ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Přechod na Netflix seriálu opravdu prospěl! V druhé polovině třetí řady seriál docela ztrácel dech. Řada měla dobrý rozjezd, ale zbytečně protahovaná "soap opera" ruku v ruce s několika epizodami, které byly pouze výplňové (ano, myslím hlavně tebe, zbytečný flashbacku do minulosti před celou první sérii, jenž postavy ani nic jiného nikam neposouváš), ji celou srážela a zachránilo to až finále. Byl jsem tedy velmi potěšen, když jsem zjistil, že při přechodu seriálu na Netflix počet epizod následující řady klesl pouze na 10 epizod. Očekával jsem jak rychlejší tempo seriálu, tak méně zbytečných epizod a postav. A to jsem přesně dostal. Se čtvrtou sérií jsem tedy naprosto spokojen. V oblíbenosti u mě přeskočila dokonce i druhou řadu, a tak mohu říct, že se jedná o nejlepší řadu seriálu z prvních čtyř. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama