Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný pořad, v němž vyhlásíme vítěze ankety, v které diváci na internetu hlasovali o nejlepší ze třiceti pečlivě vybraných scének napříč historií České televize. Naše pozvání tentokrát přijaly takové legendy jako jsou Jiřina Bohdalová, Luděk Sobota, Martin Dejdar, Jiří Lábus, Josef Náhlovský a další. Dozvíte se také názory známých osobností na jednotlivé ukázky a samozřejmě i množství dalších zajímavých informací. V pořadu nebude chybět ani hudební překvapení. O příjemnou atmosféru se opět postará moderátorské duo Aleš Háma a Jakub Wehrenberg. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

hwnd 

všechny recenze uživatele

Opravdu "zážitek". Pořad o scénkách, ze kterých člověk postřehne pár vteřin a i do těch několika vteřin mu někdo zbytečně a často i hloupě, kafrá. Prostě velmi špatné a zbytečné. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

O dvě hvězdy nudnější než Večerníček. Jakub Wehrenberg s Alešem Hámou bohužel neoživili střihový pořad, možná se mohli sami pokusit o nějakou scénku. Lukáš Pavlásek jako syn Luďka Soboty? Ha, ha, ha... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Snad jen z úcty k těm hercům a režisérům co tyhle skvělé scénky natočili. Dneska už se zábavné pořady netočí, tudíž není z čeho ty pořady dělat. Tak že se neustále vaří z dávno převařené vody, to jsme to dopracovali. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Průměrný pořad ČT, který moderují Aleš Háma a Jakub Wehrenberg a vyhodnocuje hlasování diváků o nejlepší komediální scénku. Jejich ukázku komentují vybraní hosté (např. Míra Bosák, Vláďa Šmicer, Jitka Zelenková, Petr Novotný, Franta Ringo Čech nebo kněz Zbigniew Czendlik), takže z ukázek nic divák nemá. Pár hostů nemůže zachránit takový pořad pro pořad. Průměr. ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Ono dost záleží, koho máte u sledování kolem sebe. Když si k tomu pozvete kamárady, s kterými jste na týhle zábavě vyrostli, a každý přidá vlastní scénky, komentáře a vzpomínky, tak to taky pořádně zvedne grády. My se fakt dobře bavili. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát tři, ale ty by byly jen za ty staré scénky, které vždycky pobaví (když je člověk nevidí častěji než jednou ročně). Pokud je z hodnocení vynechám a vezmu jen samotný pořad, tak je to slabé, přitom Háma s Wehrenbergem jinak špatní moderátoři a baviči určitě nejsou. ()

Reklama

Reklama