Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbený temný hrdina Hellboy se vrací na plátna kin s plnou parádou. Pod hlavičkou ÚPVO (Úřadu paranormálního výzkumu a obrany) se vydává do Londýna, kde se probrala ze záhrobí obávaná čarodějnice Nimue. Hellboy musí "Královně krve" zabránit, aby seslala na svět lidí smrtící morovou ránu. Ta však potřebuje nejprve nabrat síly poté, co ji v dávných dobách zabil samotný král Artuš a její rozčtvrcené tělo ukryl napříč celou Anglií. Rohatý cynik má naštěstí k ruce svého nevlastního otce, profesora Trevora Bruttenholma, a kamarádku Alice, mimořádně nadané médium. Spolu s nimi odhalí šokující pravdu o svém původu i poslání. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Jinak, omlouvám se ostatním uživatelům za ten spam, ono mi to potřebuje opravdu strašně moc vyjadřovat úctu. 

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

cituji:

 

19.4.2019  16:35
odpovědět
Nathaniell
 (hodnocení, komentáře)CarnTheNunya: Jo, tak to o tobě opravdu všechno vysvětluje. Máš pravdu a děkuji. Ačkoliv už jsem to o tobě věděl. :-)
na příspěvěk reagoval CarnTheNunya
 
19.4.2019  11:36
smazat příspěvek
CarnTheNunya
 (hodnocení, komentáře)Nathaniell: tak na https://cs.wikipedia.org/wiki/Ment%C3%A1ln%C3%AD_retardace
na příspěvěk reagoval Nathaniell

na příspěvěk reagoval Nathaniell

Uživatel CarnTheNunya smazal svůj příspěvek.

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Mně fakt stačí vysvětlení, že jsi retard. A o svoje názory se s tebou dělit nebudu, i když jsi trošku šikulka. A že něco nevíš, z toho si nic nedělej. To se někdy stává.

PS: Psal jsem, že jako zdroj wikipedii nepoužívám, protože obsahuje nesrovnalosti a lže. Ty jseš fakt dement.

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Nathaniell

No já nevím kdo je větší retard, yoshitsune tady dával odkaz na tetku Wikipedii za jednoho dotyčného, já aspoň našel, co je to mentální retardace a jeden nejmenovaný dotyčný sám nic nevygooglí a pořád kecá. 

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Ale takhle hezky, jak ty, by to určitě vysvětlili i v nějakém Sci-Fi a ne jak Stan Lee, ty cihlo. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Na Hellboye jsem se celkem těšil. Čekal jsem zábavné béčko, které si na nic nehraje. Ano je to béčko. A ano je to film, který si na nic nehraje, ale zábavné to není.
Celý film je jeden velkej maglajz, kterej je nějak prapodivně poskládaný dohromady. Je tam příliš scén, kde se jenom mluví, které jsou prokládány velkým množstvím akčních scén. Ovšem z nich za něco stojí jen asi dvě. Zbytek je podprůměrný i pro seriál.
Některé hlášky ve filmu jsou povedené, ale většina se pouze opakuje a dost z nich opravdu vtipných není. Do toho je ve filmu velké množství nechuťáren, které sice k filmu patří, ale působí, až příliš samoúčelně. Herecky to zlé úplně není, ale žádný zázrak to také není. Víc jak film na jedno podívání to určitě není. Už jen proto, že na podruhé už vás nemůže bavit vůbec ničím. Kdyby vznikla dvojka, asi bych se na ní podíval, ale kino už bych jistě vynechal. 2* 48%

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Venom měl skutečně lepší dabing než Hellboy. A to jak po stránce výběru hlasů, tak přes překlad atd...

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

Ratemus , CarnTheNunya

Jo, mám za to že Vrabec. :-) No a právě Nielsen má hrozně monotónní hlas. Viděl jsem Drákuloviny v originále a hele, je to hrůza.

CarnTheNunya: Jen proto že to nechápeš, ještě neznamená, že to není argument. A nekecám, našel jsem na wikipedii nesrovnalosti a chyby v historii. Jak ji mám teda použít jako podporu svých názorů? Navíc jseš fakt líná lemra. Neumíš hledat. Jaká škoda, že ses nějakým paradoxem dohrabal sem. :-P

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Nathaniell

"Já čtu ve tvým nicku vždycky "velká kurva". Tak tě moje podvědomí stoprocentně zná." To není argument, ale těší mne to, stejně jako ten retard. 

na příspěvěk reagoval Nathaniell

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Nathaniell

Jeeee máš pravdu nějak jsem si to popletl... samozřejmě, ten má perfektní dabing..je to Vrabec kdo dabuje? On daboval všechny výborně, Conneryho např

na příspěvěk reagoval Nathaniell

Nathaniell

Nathaniell (hodnocení, recenze)

Ratemus , CarnTheNunya

Leslie Nielsen. Nikoliv Liam Neeson. Jen pro pořádek. :-)

CarnTheNunya: Hej, retarde. Nereagoval jsi na můj poslední příspěvek tobě. A to je fakt propracovanej. Dám ti ho sem ještě jednou:

Já čtu ve tvým nicku vždycky "velká kurva". Tak tě moje podvědomí stoprocentně zná. :-D :-D

Napsal jsem názor a Yoshitsune ho doložil prameny z wikipedie. To já nemůžu, protože wikipedii nevěřím, ančto (nýbrž, toto, tamto) je v ní spousta nesrovnalostí.

Navíc kdybys nebyl (tak kterou nadávku jsem ještě nepoužil... ahááá) CarnTheNunya, našel by sis to na netu sám místo debilního refrešování (počeštění je schválně, ty přihřátej gramatickej nácku) týhle stránky. Máš internet, kreténe, tudíž všechny informace pod hubou a po mně chceš důkazy?? Důkazy čeho, ptám se. Dají se najít i historický prameny o Hattori Hanzovi. Sice v japonštině, ale google má překladač ty jedna dojebaná CarnTheNunya. Najít se dá COKOLIV a JAKKOLIV.

Pokud se tedy rozhodneš vytáhnout (svoji) hlavu z (vlastní) prdele a použiješ internet, tak hned jak si oči zvyknou a vyškrábeš hubu zpod země, přestaň se fackovat a dej vědět.

Nebo nedávej. Zlobit se nebudu a žíly mi to neroztrhá.

Zatím páčko, animovaná postavičko s páskou přes očíčko. :-P

na příspěvěk reagoval Ratemus, CarnTheNunya

Související novinky

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

19.02.2023

Po posledním Hellboyovi z roku 2019 od režiséra Neila Marshalla (epizody Hry o trůny) to vypadalo, že se rudý ďábel z pera Mikea Mignoly na pár let zase uklidí někam stranou. Snímek totiž narazil u… (více)

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nový Hellboy je oficiálně fiasko

Nový Hellboy je oficiálně fiasko

24.05.2019

Reboot Hellboye od režiséra Neila Marshalla (Centurion, Hra o trůny) byl po pěti týdnech definitivně stažen z kin. Snímek za tu dobu utržil 21,9 milionů dolarů na domácím trhu a jen necelých 40… (více)

Hellboy v kinech zklamal

Hellboy v kinech zklamal

15.04.2019

Společná snaha studií Lionsgate a Millennium vrátit do kin komiksového Hellboye s novou tváří a v novém, předloze věrnějším pojetí, tragicky nevyšla. Snímek obdržel v diváckém hodnocení CinemaScore… (více)

Reklama

Reklama