Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vyborna "anti" retro romanca s neuveritelnym Ewanom McGregorrom. Obrovska skoda vsak je, ze z tohto napadu nevznikol muzikal. Cely film je preplneny hudbou a uplne sa mi ziadalo, aby namiesto hovorenia herci spievali. A to ani nehovorim o obrovskom hlasovom potenciale McGregora a Renee Z. Titulkova scenka po filme to vsetko len potvrdzuje. Prevelka skoda, ze z toho nebolo viac...potencial tu bol!!!!Skoda, ale aj tak velmi prijemne retro osviezenie...:) 3,5/5* ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Hlavní nápad excelentní a dost scén opravdu výborných a zábavných. Vše je však zabaleno až do muzikálovitě fraškovitého hávu, který jsem dost dlouho snášel a bral ho jako jednu velkou parodii na romantické srágorky. Bohužel tohle všechno film ve své poslední půlhodině popře, kdy skončí přesně v duchu oněch romantických komedií, ze kterých so původně utahoval. Tímto krokem moje pachuť k oné muzikálovité fraškovitosti opět vystoupla a vrhla stín i na první půlku, která mě víceméně hodně bavila. Takže já říkám zatracená škoda - z tématu šla vytěžit krásná absurdní, místy třeba i mírně načernalá komedie, ale tvůrci nejspíš dostali strach, aby se jim film zaplatil.... ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Na půl cestě ke **** při sčítání kladů a těsně u *** při odečítání záporů.... Tak především to není "pravá" romantická komedie. Je to jenom komedie, protože romantická vzbudí nějakou odezvu emocí v srdci a ne jenom polechtá bránici. Jinak stylově a vizuálně výborné, Ewan jako vždy skvělý a Renée přiměřeně sladká. Dámy (zvlášť ty v USA) si asi hvězdičku přidají. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je opravdu milý a nabušený, vtípků je v něm přehršel, atmosféra šedesátek je v něm dokonalá od zadních projekcí až po to, jak Renée kroutí zadečkem, ale stále jsem si říkal... Jak oni krucinál ten konec zaonačí, jak to navlečou, jak to udělaj, aby to nebylo takové, jak to na podobných filmech (ne)máme rádi? Musím podotknout, že se jim to povedlo tak napůl, dále šla celková myšlenka po vyjetých kolejích, a i když to snad ani nijak nešlo, mohlo to být lepší. Po jednom monologu Renée jsem si připadal jak po rozhovoru s Architektem. Ke konci zkrátka ta přeplácanost už vadila (myslím dějová.) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

tak předně, tohle není klasická romantická komedie, což je u mě plus hned na začátku :o) Jedná se víceméně o parodii na klasické romantické komedie. Je to ale hodně nevyvážené dílko, které si v některých částech říká i o 5*, člověk se dobře baví, potom jsou tam ale i pasáže, kdy se člověk nudí. Renée Zellweger i Ewan McGregor si se svými rolemi poradili parádně a více než zdatně jim sekundoval David Hyde Pierce! Je to ale záležitost na jedno zkouknutí, které ale rychle vyšumí do ztracena.... Už ale za ten netradiční pohled na téma musím poctivé 3* dát! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama