Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hezký nápad, poněkud křečovité zpracování. 1) Crazy komedie upachtěně tlačí na pilu, což je místy až nudné. Kromě toho hlavní klad filmu, jeho vizuál roku 1962, pro mne není příliš důležitý._____ 2) Ale svižné to bylo, to ano._____ 3) Komentátor Oskar**** přesně uvádí, proč mě film příliš neoslovuje. Vyžaduje totiž "důvěrnou znalost parodovaného subjektu", tedy vztahových komedií z 50. a 60. let. Protože takových filmů znám málo, neumím ocenit ani jejich parodie._____ 4) Přitažlivý 32letý Ewan McGregor (svůdce Catcher Block) a příjemný 44letý homosexuál David Hyde Pierce (Peter MacMannus) taky udělají své a tak nakonec the ultimate catch has met his match. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie má jistojistě šmrnc. Je barevná, možná mi sem tam připadala i jako parodie. Reneé mi sice není sympatická (a v této roli také ne), ale třeba Evan to vynahradí. Ale když pominu herce, film má skvělý nápad, úžasně se strefuje do otázek feminismu a problémů mezi muži a ženami, jeho rozuzlení je snad ještě lepší, takže nevidím důvod, proč tady té ztřeštěné komedii nedát tři hvězdy. ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Skvělá retro komedie, plná vtipných dialogů s komickými prvky. Mnohé komedie by si s tohoto filmu měly vzít příklad, jak se dá vytvořit kvalitní a zábavný film, jen bych nemusel mít v každé větě "kašlu na lásku" .. Film si každopádně získal mou pozornost debilním a slizkým úsměvem Ewana McGregora a jeho strašnými černými podkolenkami a také samozřejmě plnou pusou čokolády Renée Zellweger a jejím závěrečným monologem, který bych si nikdy nezapamatoval. ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Celosvětově to vydělalo: $39,468,111. Určitě pohodová romantická komedie u televize na večer. Větší zázraky bych však od toho neočekával. Zellweger se dle mého názoru na roli moc nehodí. Chtělo to někoho "víc" sexy. Obsazení hlavní mužské role bylo přesvědčivější. Celkově působí postavy "divně" a v tom je nejslabší stránka filmu. Člověk se s nimi tolik neztotožní a díky tomu ten příběh tolik neprožívá a nehltá to tolik. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená romantická komedie, která se od těch jiných "běžných" romancí výrazně liší. Už jen tím, že se představitelé snaží držet city pod bodem nula a tím, že je zasazená do minulosti. McGregor i Zellweger zde měli opravdu hezké role, které se jim samozřejmě povedly. Stejně tak vedlejší role byly opravdu vydařené. Jen to občas postrádalo akčnost a zábavu a když na mě Barbara vychrlila, celou pravdu, byla jsem docela zmatená, ale naštěstí ne tolik, že bych to nepochopila. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)
  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama