Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray i Terry se úspěšně zotavují ze svých zranění, Ray ale stále bojuje se svými psychickými potížemi. Mickey si zvyká na život v novém městě, ani tam však nehodlá pověsit svou zločineckou kariéru na hřebík. Bridget dál žije mimo svou rodinu a Ray se ji snaží přesvědčit, že se změnil a že by se měla vrátit. Abby se dozvídá znepokojující zprávu o svém zdravotním stavu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak to byl u tohoto seriálu zatím nejslabší vstup do nové sezóny. Otevřelo se sice mnoho dějových linií, ale ani jedna mě doopravdy nezaujala. Poprvé jsem se u sledování Raye Donovana opravdu nudil, scénáristům se fakt nezadařilo, takže se děj motal od ničeho k ničemu. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravdu povediac po veľkolepom finále 3 série,prvy diel 4 série je až priveľmi pomalý a pôsobí dosť rozpacito... Nic proti Rayovi Donovanovi,ale Lievovi Schreiberovi to režírovať dať nemal 😁 ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem měl od seriálu trošku větší odmlku, ale první epizoda čtvrté série mě vůbec nepřesvědčila. A zařazení nové postavy Hectora do příběhu se moc nepovedlo. ()

Reklama

Reklama