Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se bavila. Smích prozvoňoval celý náš pokoj ve třech různých tóninách. Každá z těch individuí na jejich trávovém bytě mě rozesmívala jiným způsobem a Donutil tomu všemu nasadil korunu. Bohužel nemůžu pominout fakt, že pokud jsem se nesmála, tak jsem kývala hlavou nad tím, jak je to trapné. Což uznejte sami, naprosto zničí celkový dojem. Když to vezmu kolem a kolem, tak mě ale překvapil, protože jsem od toho čekala totální koninu na max. 1*, ale je to tak 3-4*. P. S. Závidím jim tu střechu.. chci taky. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem omylem v autobuse do Anglie. Vůbec mi to nesedlo a připadalo mi to strašný. Hrozný scénář, který se má jako zalíbit teeenagerům, naprosto zbytečné figurky (jaký smysl tam měl Dolanský?) a dementní, nafouknuté scénky jako z grotesky (scéna v lomu), které mají být jakože vtipné a posouvat "děj" dopředu. Kdybych si měl vybrat, tak raději tři kinedryly a prospat celou cestu, než takový kraviny, který mě tak leda naserou. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zřejmě zatím nejlepší Janák. Což samo o sobě není žádnou zárukou kvality. "10 pravidel" je ale dobře odsejpající, neurážlivá, technicky velice dobře zvládnutá "university comedy" s mimořádně zdařilým soundtrackem (slyšel jsem tam pořád Dana Bártu?). Rumla jsem zatím zaznamenal jen v kšiltovce, a protože tu nováckou hrůzu odjakživa považuju za urážku nejvyšší kategorie a sprosté slovo, je to docela milé seznámení. Kristíně bych poradil rovné vlasy, to jí totiž moc sluší. Dolanskému role sedla na kůži, a tak bych jeho úlohu nezveličoval (ale je jasné, že se po Macháčkovi stane dalším kultmanem). Obarvený Mirek vylepšoval vše, a Prachařovi vzhledem k jeho fyzické podobě s dědou odpustím asi všechno. Je to blbý, ale jeden z těch lepších českých filmů letošního roku. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně zas celkem sympatický český film. Samozřejmě žádná bomba se nekoná, ten konec byl dost velký klišé, je tam i několik hloupých scén jako ta u jezera, ale na druhou stranu to byla fajn oddechovka, párkrát jsem se i zasmál, Donutil a Nvotová taky super, prostě na ty 3 hvězdy to je bez debat. :) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nenáročné milé rozptýlení po těžkém pracovním dnu. 1) 44letému Karlu Janákovi budiž čest za tento lehký pohodový snímek, který z nás snímá břemeno nutnosti posuzovat a přemýšlet. Stačí se jen s Erikem (roztomilý 36letý Jan Dolanský) kouknout do Malajsie a je vystaráno._____ 2) 29letý Matouš Ruml (hlavní postava Marek) se mi v rolích různých neschopných mimoňovitých bambulů už začíná pomalu zajídat. Daleko více sexy mi připadl v rozhovoru se svým otcem, kdy mu opilý říká, co si o něm a jeho charakteru myslí. To 31letý Jakub Prachař (Markův soupeř Filip) měl s rolí větší štěstí, i když ani on nehraje žádného debila, jenom poněkud zhýčkaného zbohatlického synka a klátiče. 63letý Miroslav Donutil (Markův otec) se úkolu zhostil se svým obvyklým šarmem. Role hloupé husičky tak zbyla na 25letou Kristínu Svarinskou (obletovaná dívka Stephanie)._____ 3) Pro pomoc případným zájemcům uvádím deset zmíněných zázračných pravidel, jak tedy získat holku. 1. znát svou kořist - 2. musí si všimnout - 3. ohromit - 4. prolomit tři strážce - použít osud, probudit touhu a dorazit - 5. nevolat jako první - 6. porazit soka - 7. pravidlo líbací a postelové (ve filmu vynecháno) - 8. nech to na přírodě - 9. zničit soka - 10. když se to nepovede, tak se nezbláznit. A je to doma. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • V čase 36:00 představuje Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil) týmu na figuríně „Pravidlo tří strážců“. V té chvíli má na sobě figurína maskáčové tričko. V dalším záběru je ale najednou obnažená. (klukluka)

Reklama

Reklama