Reklama

Reklama

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma miluju, ale tohle je už vážně smutný.Jean je výtečný herec, což dokázal v několika filmech napříč svojí kariérou včetně na Oscara výkonu v JCVD.Bohužel je to taky trochu diletant, který si celý svůj život sám háže klacky pod nohy a bere úlohy v takovejhlech poloamatérských sračkách.Viděl jsem prvních 20 minut a musel jsem to vypnout.Nedalo se na to dívat.Prostě ukázkový příklad filmu, který je tak strašně sterilní a hloupý, že nemá smysl jej vidět.Možná někdy v budoucnu, nehodnotim, jen smutně komentuji. 19.1. 2015. Dokoukáno, za to, co scénárista udělal s postavou Van Damma by si zasloužil po smrtně opíchat do všech tělesných otvorů. Hloupá amatérská debilita s příšerným střihem a hnusnou kamerou. Van Damme, Van Damme.....proč? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já za sebe můžu říct, že jsem celkem spokojenej. Komu se obávám, že se tenhle film nebude moc pozdávat jsou skalní fans pana JCVD tohle je totiž další film tak trochu hranej na reklamu kdy si i neznalý člověk řekne hele hraje tam Van Damme tak to se musíme kouknout! No jo, ale už nikdo jim neřekne, že tam hraje asi tak 15 minut a navrch ještě takovou postavu, že kdyby jí nehrál slavnej Žán, tak si jí ani nevšimnete. V soubojích nepředvede nic oni tu totiž ani žádný nejsou na to musím upozornit dopředu. Tohle není prostě ten typ filmu. Nicméně i tak se mi to celkem líbilo když budu prostě kašlat na Žána a budu hodnotit film jako takovej, tak mi z toho vychazí docela solidní revegne akčňák z takovým nostalgickým místy až westernovým nádechem. Docela zvláštní film, ale jak říkám sednul mi. Na začátku se pěkně rozjede celkem přímočarej příběh v kterým jsem se i když se tu kecá docela hodně i se svojí průměrnou Angličtinou orientoval bez problému (zdravím rejpaly) Občas to pročísne nějaká ta přestřelka který jsou celkem drsný nekompromisní a vydařený. Dojde i na klasické tahaní koltů. Prostě trochu netypickej film, ale pro mě nakonec solidní průměr.55% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na JCVD a dostal jsem bandu nějakejch dementů z americkýho zapadákova, kteří si myslí, že vyjebou s lidmi z Las Vegas, kde jsou prachy jejich totální veličinou. To je jako kdybyste přišli na Matějskou a začali byste tam před Kočkama točit cukrovou vatou a brát jim kšeft. Je otázka času, než tam za Vámi přijde nějakej obr, kterýmu se to nebude líbit. Přitom já to uznávám. Film nemusí nutně být založený na JCVD, který se ve filmu vlastně ještě skoro ani neobjevil a ještě ta jeho postava ani za nic nestála. Jenže to by ten film musel být co k čemu i v rámci všeho ostatního. A to není. Bohužel. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Takové nudné béčkové nesmyslné pátrání bývlých krimi-parťáků po jednom z nich, který při nepovedené fušce ztratil paměť a teď v zapadlém prdelákově uprostřed dezertu dělá šérifa. Párkrát se vystřelí, JCVD se tu moc ani neuprdne, takže je jasné, že je tu jen kvůli jménu na obalu, které prodá o pár kusů laciného DVDčka víc a to je všechno. Nezajímavé béčko, co kolem jen projde, bez povšimnutí. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Tak nevím co je lepší. Návrat do amerických končin, respektive na americký venkov, nebo setrvání v bulharských exteriérech? Jedno horší než druhý. Van Damme tentokrát není v hlavní roli a neužijeme si z jeho strany ani žádné kopance, ale celkem civilní vystupování. Film měl slibný začátek,ale Parmer z toho udělal neskutečnou nudu, která šla výborně rozehrát. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film se natáčel ve městě Piru (Kalifornie, USA). (Grimaldi)

Reklama

Reklama