Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét sedmnácitileté dívky během čtyř sezón a čtyř písní.... Studentka Isabelle během léta v jihofrancouzském letovisku absolvuje svou první sexuální zkušenost. Prázdninová epizoda je však jen začátkem příběhu zvídavé dívky, která se po návratu do Paříže začne za peníze scházet s nejrůznějšími staršími muži. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (181)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Prostě puberťačka evidentně hledá sama sebe, zkouší, riskuje, je zvědavá... naprosto normální v tomto věku, ovšem Isabelle ty svoje hranice velmi posouvá až na samý okraj prostituce a leckdy se i ona musela cítit zneužitá. Evidentně to nedělala pro peníze, pro své vlastní potěšení /teda já neviděla, že by si to nějak užívala většinou/, proč to dělala možná ani neví ona sama... prostě to bylo něco jiného než její běžné starosti s rodinou a školou. Jsou to velmi silné 3*, skoro až 4*, jsem dost na vážkách. Marine je rozhodně neskutečně přirozeně krásná, tím lépe se na film dívá. Trošku podivný mi přišel ale vztah s jejím bráchou... velmi otevřený a intimní, to se jen tak nevidí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerný snímok evokujúci slovenské poctivo sa učiace študentky vysokých škôl. Zdá sa, že aj na západe si dievčatá takto spestrujú ťažké hodiny strávené nad skriptami. Muž, otec, aby sa dnes obával, čo jeho slušne vychovaná dcéra môže tak robiť na internáte a mimo vyučovania. No čo asi, brigáduje v polohe ľah. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Pozor obsahuje spoiler Kdyby nešlo o to, že tý holce je sedmnáct, vlastně by to bylo jen o klasické prostituci. Navíc ten konec až zbytečně zdramatizovali. Nicméně výběr hlavní role, byla trefa do černého. Nedovedu si představit, že by tuto roli zahrála jiná herečka s takovým sexuálním nábojem jako krásná Marine, i když o krásu tady vůbec nešlo. Bohužel příběh by mohl mít na víc, kdyby ho rozvedli do jizev sedmnáctiletého mládí. 3* ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele

Vůbec to neni špatnej film, jak by z místních hodnocení mohlo vyznívat - celkově je mi to mnohem sympatičtější než třeba Nymfomanka. A docela mě to vzalo. Herci jsou dobrý a přesvědčivý, i když je pravda, že samotná Marine toho herecky zas tak moc nepředvede. A s tim, že to ani tak neni film o dospívání jako spíš o tom, že zpovykanej a znuděnej fracek pořádně neví, co se sebou, to v zásadě souhlasim - ale copak to něčemu vadí? Copak by se o tom nemělo mluvit, točit o tom filmy atd.? A když už jsme u toho, myslim si, že to s dospívánim, hledání sebe sama svejch hodnot v dnešní době relitvního luxusu a blahobytu vlastně souvisí víc, než se může zdát, byť je to pohled možná z trochu jinýho konce. Za mě je to mezi 3 a 4*. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Záměr se kterým se buďto ztotožníte a… A nebo ne. Hlavní hrdinka/běhna, která vypadá jak o několik desítek let mladší klon Julie Roberts, totiž zůstává po celou dobu co se motivací týče neprostupná jak prešovský beton a tak je spíše na divákovi, co si do ní promítne. Je zrcadlem, které by mělo více vypovídat o vás než o ní. Tedy čistě teoreticky pokud Ozonovi na jeho hru přistoupíte. Já ji sice s Ozonem (roze)hrál, ale nedohrál, jelikož je to na něj ve výsledku málo rafinované a více chtěně prvoplánové než přirozeně působící. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od června do srpna roku 2012. (Cheeker)
  • Film byl uveden na filmovém festivalu v Cannes. (Weasley)

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama