Reklama

Reklama

Zásilka

(festivalový název)
  • Austrálie Cargo
Krátkometrážní / Drama / Horor
Austrálie, 2013, 7 min

Ve světě zombie těžko zachránit sebe samotného. Když však máte malou dceru, její život je pro vás tím nejdůležitějším. (Michalek)

Recenze (71)

tron 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom - zaujímavé. Ôsmymi - celovečerák s Martinom Freemanom sa mi páčil viac. Nápad zaujímavý a originálny, ale vlastne je to také, čo ja viem, o ničom. Celovečerák mal svoje muchy, ale myšlienka infikovaného otca, ktorý musí bábätko dostať do bezpečia behom pár desiatok hodín, kým sa premení na zombie, v ňom bola spracovaná oveľa zaujímavejšie a lepšie. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tady jde o ten úžasnej nápad ... Tohle není zombárna, tohle je oslava rodičovské lásky v té nejmorbidnější podobě!!! ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sedm minut napětí a dojemné lásky otce ke svému dítěti ... věděl co se z něj stane, přesto v sobě našel poslední zbytek sil se s tím prát a pokusit se pro maličké zajistit bezpečí ... uff...... (po napsání tohoto komentáře ještě dlouho sedím s upřeným pohledem na úvodní fotku, v mysli to co jsem právě viděla a snažím se zadržet dojetí) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Proč zombie? Mohla to být třeba lepra nebo jakákoliv infekce a snaha donést potomka tam, kde má šanci na přežití. Vlastně kdyby tam nebyly ty sugestivní záběry na bělma přes celé oči, nepoznala bych, o co že jako jde a nahlížela bych to jako film o chlapovi, co nezvládl řízení a snaží se, sám zraněn, potomka dopravit do civilizace, než sám zakuká. Je třeba tleskat nad tím, když člověk udělá to, co dělá pro svoje potomstvo většina zvířat? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Z prvého pohľadu neriešiteľnej situácie nachádza dospievajúci muž, otec dieťaťa, neuveriteľné východisko. Originálny dramatický, citlivý, zombie horor o odhodlaní muža, urobiť všetko pre záchranu svojho potomka. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Brutálna citová vydieračka a depresívny príbeh zo sveta plného zombie s nádherným koncom. Ben Howling a Yolanda Ramke sa rysujú ako zaujímavá režisérska dvojica. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo tak emočne krásne a dojemné som už dávno nevidel. Láska k dieťaťu nepozná hranice. Ani smrť ju neprekoná. Mal som možnosť pozrieť už mnoho zombie filmov, ale ani jeden s takto originálnym námetom, som z toho hotový, neskutočné. Tento kraťásek si zaslúži celý film. Možno niekto bude namietať, že ide o hru na city, ale podľa môjho názoru, v dnešnom pretechnizovanom a pragmatickom svete človek podvedome hľadá práve to, aj keď sa to ostýcha priznať. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Skvěle zahrané a skvěle provedení...a já měl na konci slzy v očích, u zombie filmu bych tohle nikdy nečekal.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

K naprosté dokonalosti chybělo málo, zpracování není 100%, ale ten nápad, ten nápad je prostě dokonalý.Je to dojemné, dobře nasnímané a přiměřeně dlouhé, po dlouhé době zase hodně výrazný krátkometráž.89%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ach zase ty zombie…Říkal jsem si, ale popravdě i já byl tak trochu „dojat“ z toho, jak to Australani tentokrát pojali. Sice jsem u toho nebrečel, ale otcovská láska a strach z osudu malé dcerky zapůsobil trochu i na mě. Určitě nejsem zklamaný z toho, že všechno neskončilo menší krvavou svačinkou, ale i přesto všechno to jinak než na lepší průměr nevidím. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vysokoprocentní hodnocení mě mělo už předem varovat. Ano, přesně tak, středoproudová, sentimentální, patetická krávovinka. Ne, nejsem ani trochu dojatý, prvoplánově dojemný kýč mě fakt nedojímá, jsem spíš znechucený. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Originalny napad ale aj v 7 minutovej stopazi to je strasna nuda. Dvojka reziserov rozhodne vela talentu nepobrala. Ak z toho raz urobia celovecerny film, tak to bude uz uplne neznesitelne. 5/10. ()

Reklama

Reklama