Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud se nepodaří kriminalistům najít tělo pohřešované ženy, nelze vraha usvědčit z úmyslného činu. Pohřešovaná žena se zřejmě stala obětí vraha, který ji důvěrně znal. Přestože mají policisté jasné podezření na člověka z jejího blízkého okolí a jsou přesvědčeni, že žena je již po smrti, nenajdou-li její tělo, nemůžou vraždu podezřelé osobě spolehlivě dokázat. A pachatel to moc dobře ví. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Ve 22. minutě jedou policisté do pobočky České pošty Jablunkov. Na monitoru pracovnice pošty s interním systémem je ale vidět nápis Benátky nad Jizerou, kde se skutečně natáčelo v interiérech i exteriérech tamní pošty. (chicotomas)
  • Spoiler: Čeští policisté jedou pro podezřelého z vraždy do Německa. Přestože se jsou na budově i služebně znaky německé spolkové policie (orlice uprostřed policejní hvězdice), mají všichni němečtí policisté na rukávu uniformy znak saské zemské policie (znak Svobodného státu Sasko uprostřed policejní hvězdice). Zemští policisté ale na služebnách spolkové policie neslouží, protože se jedná o dvě zcela odlišné složky (jako by městští strážníci sloužili na služebnách PČR). (Pimburger)

Reklama

Reklama