Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Nález chlapeckého těla v pražském parku zavádí kriminalisty z 1. oddělení do prostředí pedofilů, pro něž je Praha levnou a bezpečnou destinací, a do prostředí homosexuální dětské prostituce, která s nástupem internetu zažila zásadní změny. (Česká televize)

Recenze (35)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vzrušuje se tím, že krade mužům drobné předměty a strká si je do konečníku, což ovšem není nebezpečné." Vítejte ve světě úchylů. Jeden podezřelý si strká do konečníku uříznuté varle, druhý si stolicí maluje kalhoty na hnědo a třetí je normální, úplně obyčejný německý pedofil. Tak to je přesně ten typ případu, na kterém bych chtěl stavět svou kariéru. Tentokrát je objektem vtipkování mjr. Plíšek, který nemá šetřit v ústavu, aby si ho tam nenechali, ani ve škole, aby si ho nespletli s pedofilem. Taky se mi líbil fórek s vysoko nastavenou laťkou, protože tu 2. série zatím rozhodně drží. ()

mh.mail

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

70% - Tento díl byl opravdu síla. Navíc moc dobře zpracovaný. Sice linka se skvělým Kozákem, který je stírán nadřízenými a který nakonec přijde na klíčovou indicii, byť mu v tom pomohla náhoda, pokračuje, na druhou stranu postava Vrány je stále sympaticky nejednoznačná. Laťka visí vysoko nejen v bývalé Kozákově kanceláři. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúce časti postavili laťku hodně vysoko a teraz sa odvážne tvorcovia chytili aj takéhoto nechutného prípadu. Nechutného z viacerých strán a pritom z toho nevznikol ani náhodou nechutný film. Ťažko výsledku aj uveriť, nieto ešte o ňom uvažovať pri vyšetrovaní. –––– Psychiatrii nech klukům, někdo by si tě mohl splést s pacientem. –––– Rostla támhle. Přišlo mi to takový, zajímavý. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra chlapi, taková školácká chyba...asi ve druhé minutě, co Vetchý vezme mobil, mu ve sklenici v prostřihu přibude nejméně dvojnásobek objemu! ___ To jsou zase řízci - homosexuální fetišista - "kdo to je? Krade mužům drobné předměty a strká si je do konečníku. Jednou vzal šutr. Praštil s ním muže, vyřízl mu varle a opět si ho zastrčil do konečníku, teď je na vycházce..." (kam se hrabe i geniální lidská fantazie na patologickou mysl!); další..."Kde jste byl odpoledne? Byl jsem se doma vykakat (zašeptá jako by se styděl). To si ze mě děláte srandu?! (vykřikne vyšetřovatel) V hospodě se štítíte na záchod, ale onanovat v mateřské školce Vám nevadí!" ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl druhé série. Výborný díl. Kozák je na čas převelen, přesto se aspoň částečně zamotá do případu mrtvého dvanáctiletého chlapce nalezeného v parku. Parádně sestavený díl z osudů na krimi oddělení a případu homosexuálních praktik náctiletých. Napětí až do konce vlastně i bez dějového napětí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Vyšetřovatelé uvádějí, že oběť neměla počítač. V bytě, kde s matkou oběť bydlela, se však počítač nacházel. (sator)
  • Plíšek (Bolek Polívka) říká o matce poškozeného: „To, co předvádí, je opičí láska,“ jenže z předchozího výslechu bylo zřejmé, že matka se o syna vůbec nezajímala a nic o něm nevěděla. Opičí láska je pravý opak, jedná se o přehnanou fixaci rodiče na dítě. (sator)
  • Víťa pucuje model německého bombardéru Focke – Wulf Fw 200, i když má na stole krabici od Messerschmittu Bf 110 C. (Allster)

Reklama

Reklama