Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

anderson 

všechny recenze uživatele

Tento film vystihuje jediné slovo: "NÁŘEZ" !!! :-) Technická poznámka:HUMAN TRAFFIC u nás kedysi vyšiel na VHS od spoločnosti SUNFILM. Vo februári ho ako svoju DVD prílohu vydal časopis X MAG. Lenže páni z X MAGU zabudli dať na DVD nielen bonusy ale aj "sunfilmovský" dabing. Každopádne odporúčam. (21.2.2006) ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není jenom vynikající komedie. Je to opravdu velmi realistická sonda do světa clubberů, z doby než tento subvesmír zcela pohltil trh. Taky mám určité podobné zkušenosti a tak vím, že tenhle film je skoro až dokument. Krom toho podle mně protagonisti snímku při natáčení normálně regulérně smažili. Alespoň to tak podle očí a chování vypadá. A taky tam hraje Carl Cox kdysi jeden z nehlepších DJ´s, dnes už jen figurka v hrsti velkých nahrávacích firem. ()

Reklama

vadic 

všechny recenze uživatele

Human Traffic je pohádka, která našeptává, jak cool to bylo ve Velké Británii v průběhu 90´s. Jen ke konci musela trochu ubrat a vysvětlit, že vystřelování se má i stinné stránky. Opomenu-li dokumetaristický přínos filmu, pak je určitě největším lákadlem kvantum zábavných scén s pekelnými dialogy - například u skupinového "PARANOIA" nebo rozhovoru Dannyho Dyera s realitou jsem chcípal. Jinak režisér Kerrigan vypadá na to, že fičí už od plínek :-D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela dobře je zde zachyceno to, jak se lidé chovají, jak vnímají svoji práci a jak jsou pro ně víkendy skvělým vysvobozením, v podstatě dočasnou dávkou, která jim tu rutinu a nudu trochu zažene. Těší se na ně, prožívají je naplno, neřeší následky. A pak zase zapadnou do rutiny. Vlastně je to docela smutné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není jen o muzice, je o kvalitní muzice a je uplně jedno jestli je klubová nebo jiná, prostě tam je a do filmu prostě patří. Human Traffic je úlet, sledovat tenhle film byl úlet, ale ač se to nezdá, užil jsem si ho stejně jako ta parta magorů, která hákuje celej tejden za jediným cílem: připravit se na pátek a propařit se až na samotný dno. Tento film je o jednom takovémhle víkendu. Víkend, který se zdá být stejným jako každý jiný, pro někoho možná je, ale je jen otázka času jak takovým zůstane. Ty lidi si život užívají jak nejlíp můžou a to je jejich momentální cíl, jejich momentální úděl. A právě ten se jim plní. Když už padaj poslední síly a většinou je člověk na dojezdu, tak právě pochopí to, co se snaží pochopit většina. Že žádný konec není, když do toho někdo spadne, těžko se dostává zpátky do reality. I když realita je dost krutá, a i tak se jí jednou člověk musí podat. Tak o tom tenhle film je...o totálním úletu. --- Víš jak stoupá cena umění, když autor umře? Cena hip hopovýho alba stoupá, když gang zavřou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)
  • Sám režisér Justin Kerrigan se objeví ve filmu jako jeden z „Junglist“ tanečníků v Koopově obchodě. Je to ten, kterého se Koopa (Shaun Parkes) ptá: „Nějakej novej jungle? (maxXxic)
  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)

Reklama

Reklama