Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole se znenadání začínají objevovat tajemné vraždy. Pár studentek se tedy ze strachu rozhodne odjet do starého domu daleko za městem. To ale nepočítaly s tím, že vrah udělá to samé. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Pravé italské giallo, které si potyká s náznaky raného slasheru. Za mě bohužel docela núďo, které nakopne až finálové vyústění. Jak jinak. O pěkné babušky zde není nouze, ale příběh je uplácaný jak bábovička na písečku. Navíc bez nervy drásající atmosféry, která by mě vtáhla do děje. Škoda, čekal jsem o dost víc. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Torso je alespoň pro mě vrcholem Martinovy tvorby giallo-filmů a zaslouží si jen ty největší superlativy. Tento režisér vždy bral giallo po svém a nikdy jeho žádný film neobsahoval všechny složky žánru najednou. V Torsu tak došlo k symbolickému propojení všech atributů a vznikl snímek hodný "Argentovské" genialitě. Jako hlavní námět si Martino vybral vraždy mladých a krásných studentek, které masakruje maskované idividum. Toto téma bylo v rámci žánru častokrát zpracováváno ať už hůře, či lépe, ale Martino se s ním popasoval ze všech nejlíp. Snímek totiž nabil erotičnem a dechberoucími kráskami, které odhazují své svršky, tak jak si to divákovo oko přeje. Při vražedných scénách se navíc režisérovi povedla velice dobrá gradace scén doplněná slušnými gore-efekty a nebojím se říci, že první dva mordy dívek jsou na špici žánru. Nejde se také nezmínit o perfektním hudebním doprovodu od Maurizia De Angelise, který je rozhodně jeden z nejpovedenějších, co jsem měl možnost slyšet. Tvůrci filmu navíc tutu hudbu přiměřeně dávkují a napínavé scény jsou díky tomu ještě napínavější. Abych to celé nějak shrnul, musím říci, že všechny stránky filmu jsou opravdu precizně zpracovány a dovedeny k dokonalosti, díky čemuž dochází k perfektní alchimii a každý milovník žánru, musí vrnět blahem. PS: Možná malá výtka k tomu, že chyběla krásná režisérova žena Edwich Fenech, ale to je asi tak vše. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné Giallo od Sergia Martiniho. Celý film je velmi eroticky laděný až vzrušující, někteří z vás budou po filmu mít chuť vyrazit do ulic s nadrženou náladou, zdejší ňadra od jakékoliv slečny prezentují dokonalost. Samotný vrah má slušnou masku a s oběti se nepáře, sice po stránce gore opět pro mne příliš neuspokojivé, ale zde jsem to dokázal tolerovat díky všudypřítomnému napětí. Odhalení vraha a samotné finále je celkem nervy drásající. 80% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý film. Martino si dokáže vyhrát s atmosférou která se tu dá krájet. 70 léta+hipíci a vrah. Vrahův motiv byl sice klišé ale nebral si s nikým servítky(oblíbená vražda je hipísačky v bahně). Napětí se tu dá krájet a celý film solidně odsípá. Je tu sice pár hluchých míst ale zas tak moc ne. Herci hrají tak nějak co mají a hudba podbarvuje atmosféru. Rozhodně doporučuji. ()

erl 

všechny recenze uživatele

I Corpi presentano tracce di violenza carnale (Těla prokazují stopy znásilnění) je giallo které se zaryje pod kůži a už nepustí. Snímek vyniká především dusnou a nejistou atmosférou kterou podporuje vynikající hudební doprovod Maurizia De Angelise. Martino je zručný režisér který ví co na diváka platí. Provedení vražd není sice nijak výjimečné ale to vše mi vynahradila poslední půlhodinka která je napínavá a nervy drásající. Takže doporučuji shlédnout už jenom kvůli těm krásným , odhaleným dívkám:-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Počet mrtvých osob ve filmu: 9. (Karlos80)
  • První polovina filmu byla natáčena v umbrijském městě Perugia a druhá polovina filmu byla natáčena ve městě Tagliacozzo, které se nachází v italské provincii L'Aquila. Interiéry se dotáčely v římských ateliérech DEAR. (Trajektt)

Reklama

Reklama