Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Mě se Útok na Bílý dům líbil víc než Pád s Butlerem! Emmerich celkově mi sedí ( Patriot, Univerzální voják, Godzilla , 2012 i Den nezávislosti ) všechno se mi líbilo.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Obhajuješ úplně všechny sračky co vloni byli a letos budou namátkou Die hard 5, Evil dead, Pacific rim, White house down, 47 roninů... Mám pokračovat? Ale tak nic ve zlým tobě se prostě líbí všechno. Závidím ti :-)

na příspěvěk reagoval Lefty86, vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nehapruje. Di Caprio hlaje hlavní roli:) A Zákonu ulice jsi dal odpad jen proto, že tě tam sral gangsta negr ve vedlejší roli. Sám ses k tomu přiznal:) Mimochodem, můžeš mi říct jakej další kinoshit jsem ještě obhajoval, jak tu píšeš že každej?:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, ywo666

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mě nezajímá Lutz, ani nevím kdo to je. Ale líbí se mi Adkins v roli Amphytriona, celkově mám rád řecké nebo jiné báje, nebo historické filmy. A i v tom traileru se mi líbí vizuální stránka, záleží už jen na příběhu. Těším se na tohohle i Rockova Hercula

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

těžko říct jaký to bude, kolikrát jsou filmy špatně hodnocený a mě se pak líbí. nebo naopak hodnocení jako kráva a já to moc nechápu, viz. Vlk z Wall street např. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Co to plácáš:) Už od pohledu to bude píčovina, je ale důležitý, jestli po jejím shlídnutí budeš v dobrý náladě nebo nasranej. Což bys měl vědět nejlíp sám, když mnoha béčkovejm šitům dáváš plnej počet a jinejm řemeslně kompetentním a dobrejm filmům odpad. Prostě jde o to, aby to navodilo dobrou náladu. A pokud někdo u podobnýho filmu uplatňuje jakýkoliv měřítka nějaký autentičnosti, je prostě naivka. Proto mě po dokáže pobavit, že když shlídnutí tý upoutávky, která vypadá jako naprostá z prstu vycucaná zhovadilost někdo uplatňuje jakýkoliv ukotvení v realitě. A na rozdíl od tebe se snažím hodnotit filmy objektivně a nesázím jim odpad jen proto, že mě sere herec ve vedlejší roli:)

na příspěvěk reagoval Lefty86, Wacoslav1

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Trója je taky historická a kdo ví jestli vůbec kdy fakt byla. Takhle to beru, Hercules je pověst, stejně jako u nás Šemík a podobný kraviny. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ty už si docela úsměvnej s tím jak omlouváš každej shit co jde zrovna do kin. Vlastně je všechno ok na všechno se musíme těšit špatný filmy se vlastně vůbec netočí... Ok tak to už jsem klidnej :-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lefty86

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Yangus

To tu tvrdí každej:)  Ano, a rád ti to věřím, že se vyznáš v historii. Ale to pokud někdo očekává od akčního 3D filmu pro mládež historickou věrnost, měl by si najít dobrýho cvokaře.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Tak tohle ani není historie, ale mýtus. Důležité je, aby film fungoval jako takový. A to Harlinův Herkules nefunguje.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Já bych s tím przněním historie brzdil.  Jak už jsem tu psal, každýmu je historie u prdele, ale když není nějakej film akurátní (skoro všechny) nebo si vyloženě totálně vymejšlí (10 000 př. n. l.), má hned každej plnou hubu keců o tom, jaký že sou ty amíci przniči historie. Přitom sám zná dotyčnej kulový a jeho jediná znalost tématu vychází z toho, že usnul u dokumentu v televizi a dvakrát si pustil kostýmní porno na téma Kleopatra.

na příspěvěk reagoval Yangus, Wacoslav1

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

ywo666

Každý někdy žije v nějakém omylu a občas si obrazně řečeno namlátí. Normálka. Myslím, že důležité bylo si tu chybu uvědomit.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Disk

Pretože každý očakával prznenie histórie, herecké polená, trápny scénar, špatnú digi akciu a vykrádačku Spartaka. Ty si sa toho zastával a ako píšeš skončilo presne tak ako sa tu snažilo 9 z 10 ľudí naznačiť. Aké prekvapenie.

na příspěvěk reagoval Disk, vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Popravdě se divím, že se všichni pohoršujou. Ty triky byly podezřelý už v traileru, to musel každej tušit. Na druhou stranu, Lutze jsem viděl v Aréně a za tak mega tragickej nebyl. A vzhledem k tomu, že si stejně většina lidí ukradne ten film z netu, odpadá skuhrání na téma vyhozených peněz. A kolik v tom producenti utopili prachů (bude to tak 40 mega, 70 je jen účetní podvod:), nám taky může bejt šumák. Takže když si to všechno člověk sesumíruje, nezbejvá, než si to užít:))

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama