Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství

  • Česko Medvídek Pú: Mnoho dobrodružství (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kouzelná a roztomilá dobrodružství Medvídka Pú těší děti i dospělé na celém světě už řadu let. Poprvé se k nám dostává také jeho první celovečerní film, nejoblíbenější ze všech, které dosud vznikly, a to v době, kdy slaví neuvěřitelné čtvrt století od svého vzniku. Největší dobrodružství vystřelilo Medvídka Pú ke hvězdné popularitě. Proto není divu, že tento snímek, který byl oceněn i prestižním Oscarem, patří do pokladnice klenotů studia Disney. Úsměvné příběhy ukazují, jaks se Pú poprvé potkal s tygříkem, jak Pú uvízl v králíkově noře, protože jedl hodně medu nebo nervózní hemžení za větrného dne. Naprostou samozřejmostí jsou krásné a melodické písničky, které tradičně doplňují atmosféru filmů nejoblíbenějšího dětského hrdiny na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

otík 

všechny recenze uživatele

První z dlouhometrážních Púů. Ačkoli mám Medvídka Pú rád, tento hodně dlouhý celovečerák mě pořádně nedostal. Dle mého názoru jsou i lepší dlouhometrážní filmy s Púem. Ale písnička Medvídek Pú je velmi povedená včetně krásné dětsky milé hudby v celém filmu. Další písničky už nejsou tak dobré, je jich i víc než by bylo zdrávo. Ale slušné setkání se všemi hrdiny. Dabing zde: http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=20907. Hudba: Buddy Baker ()

Belbo 

všechny recenze uživatele

S citem převedená, hravá a chytrá adaptace nesmrtelné knihy. Ať žije krtek, který v knížce nebyl :) :):)!!!! ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele

Hrdinové z Stokorcovského lesa jsou jedni z mých nejoblíbenějších a především původní animace a příběhy. Jako malá jsem knížky milovala. A právě tento film nemá v porovnání s tím žádnou chybu. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pú nepatří mezi mé oblíbence. Vždycky mi na sledování dysneyovek připadal, jako utrpení nezbytné přečkat, než začne Rebeka, Kid a Balů. A tenhle film se ničím nevymiká. 40% = 2/5 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Je v tom opět otisk mého dětství. Nicméně ne tak velký, aby ve mě asi zanechal dostatečnou nostalgii a pochopení. Mnohem větší vztah jsem asi měl k seriálu o Medvídkovi Pú, který jak tak pozoruju asi ani neexistuje, takže nevím co jsem celé své dětství dělal. Příběhy pro děti, ale na rozdíl od jiných Disney filmů s vámi asi nepůjdou do dospělosti. Bohužel. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle bandu od disneye moc ráda, přišlo mi to hloupé už jako děcku. Po dnešku, kdy jsem si řekla že to už můžu brát s nadhledem, se můj názor nemění. Hloupočký postavičky neustále si patlající čumák medem nejsou nic pro mě. Nehledě na dost otřesnej psychedelickej sen se slonama a medem, kterej by mě jako dítě asi docela vyděsil. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je prostě z dospělého hlediska nehodnotitelný. Ony ty postavičky jsou pěkné, je to krásně nakreslené a měl jsem je rád i v dětství (v seriálu, film jsem neviděl). Ale pravdou je, že i v dětství mě to příběhově připadalo o ničem a nuda. Prostě jednoduchoučké epizodky (uvízlý Pú ve stromě, Tygr na stromě, Králík ztracený v lese atd...) poskládané do celovečerního filmu bez většího konfliktu či jakéhokoliv příběhu. Oceňuji nápad s vypravěčem a knížkou která vtipně zasahuje do děje, ale na víc než 3* pro mě prostě Pú nikdy nebyl a nebude. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Vím, že je to vlastně naprostá klasika, ale já měl vždycky raději knížky. Nějak mi v těch animácích chybí ta pravá poteika, když jsem četl, svítilo na mě sluníčko a k tomu dlabal u babičky na chalupě jahody nebo třešně... ()

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

Tuhle knížku jsem měla jako malá. Příběh, kdy Pú uvízne v zaječí noře, byl můj nejoblíbenější. Velmi příjemný návrat do dětství :) ()

willis 

všechny recenze uživatele

Natvrdlost postaviček téhle knížky i filmu byla pro mně vždycky strašně irituící i když si plně uvědomuji pro koho je film určený. ()

Fikus.xf 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší a nejvěrnější adaptace knihy pro děti vůbec. K tomu výborná a velice vkusná animace (oproti soudobým a kýčovitým pokusům) spolu s velmi dobrou hudbou. Výjimečný český dabing. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo vysílat nejen v čase vánočním. Kdyby bylo povinné sledování medvídka Pů, svět by byl hned lepším místem. ()

Reklama

Reklama