Reklama

Reklama

Na vítězné vlně

  • USA When the Game Stands Tall (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Caviezel (Umučení Krista) se představuje v roli středoškolského fotbalového trenéra Boba Ladouceura, který prožije sezónu, jež všechno změní. Jako trenér svým svěřencům vždycky vštěpoval, že vítězství neznamená vše. Teď ale s pomocí asistenta Terryho Eidsona (Michael Chiklis – TV seriál Policejní odznak) dokázal s týmem zvítězit ve 151 utkáních v řadě a i jeho úplně oslepila vidina pokračování rekordní série. Dokonce tolik, že mu ani nedochází, jak moc zanedbává svou manželku Bev (Laura DernJurský park) a vlastní děti. Zlomový moment se ale blíží. Tým se potýká s krizí, zasáhla ho tragédie a hrozí, že bude všemu konec. Naštěstí se ale objevuje pozoruhodný nový hráč (Alexander LudwigHunger Games), díky kterému si Bob znovu uvědomí, že týmové úsilí je víc než osobní sláva. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám rád a tenhle nebyl špatný. Jenže ať přemýšlím jak přemýšlím, nemám nic, co bych zde zvlášť ocenil a proč bych doporučil právě tento snímek. Jasně, nejdelší šňůra výher. Jenže jak je i ve filmu řečeno- o tu šňůru tady vůbec nejde. Takže co se dílek o sportu týče, napadá mě nejedno, které má narozdíl od tohoto pověstné a staré známé něco navíc. Proto v uvozovkách jen 70 %. Oblíbená část- duel na běžeckém pásu ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Sportovní film o tom , že jsou v životě důležitější věci než sport. Amerického fotbalu je tu pomálu, spíš se režisér zaměřil na psycholgii postav, ale stejně mám mnohem raději rugby než AF. Soustavné modlení před každým zápasem mírně ruší,ale neva , je to podle skutečné události. Líbilo se mi s jakou lehkostí zvládl svoji roli James Caviezel. Konec má něco do sebe....80% ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Celý čas som bola nachystaná dať filmu dve hviezdy. Pôsobil na mňa neskutočne priemerne a učebnicovo, natočený podľa šablóny na športové filmy. Potom prišiel ale ten posledný zápas, ktorý ma celkom bavil, hudba bola tiež výborná, športové zábery svižné a v neposlednom rade to bolo podľa skutočnosti, takže pridávam jednu hviezdu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $30,127,963Tržby Celosvetovo $30,138,913Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,634,827 //počet predaných kusov 61,422Tržby za predaj DVD v USA $6,886,386 //počet predaných kusov 204,056║ americké športy(baseball, americký fotbal) neznášam, tu je našťastie výhodou zarputilá réžia a výborná kamera, takže prežil som to /60%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nesmírně slabý film, kdy to nejdůležitější je řečeno na začátku. Na Wikipedii o tom také něco najdete, stejně jako o trenérovi. Film se snaží hrát na emoce, ale je tak neskutečně prvoplánový, že to snad ani nemá cenu nějak kladně hodnotit. Laura Dern si tu v podstatě nezahraje, Jim Caviezel nasadil svůj tradiční trpitelský výraz. Filmy o boxu a baseballu jsou většinou skvělé, ale o americkém fotbalu očividně ne. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Trenér Bob Ladouceur odešel do důchodu po 399. vítězství, kterého dosáhl jako trenér týmu Spartans De La Salle. (Akinom27)
  • Dějová linie Chrise Ryana (Alexander Ludwig) a jeho otce byla jako jedna z mála věcí ve filmu zcela smyšlená. Jak jeho boj o rekord v touchdownech, tak scéna na parkovišti, kdy Chrise jeho otec uhodí. Trenér Ladouceur v souvislosti s tímto řekl: „Nikdy za celou svojí kariéru jsem neviděl, aby rodič uhodil své dítě na parkovišti kvůli prohrané hře." Na skutečnosti se naopak zakládá smrt jednoho ze studentů školy De La Salle zastřelením či infarkt trenéra Boba Ladouceura (Jim Caviezel). (Akinom27)
  • Film je inspirován skutečným příběhem střední škola De La Salle, která v letech 1992 až 2004 pod vedením trenéra Boba Ladouceura neprohrála v americkém fotbale jediný zápas, což celkem činí 151 vítězných her v řadě. Předchozí rekord činil 72 vítězných her v řadě jiného týmu. Škola i v době uvedení filmu držela rekord v počtu vítězných her v řadě. Jejich vítězná řada skončila 4. srpna 2004 proti Bellevulské střední škole. (Akinom27)

Reklama

Reklama