Reklama

Reklama

Sedmiletá Libby Day (Charlize Theron) jako jediná přežila brutální masakr své rodiny. Matka a sestry byly zavražděny během rituálního satanského obřadu přímo před jejíma očima. Za strašlivý zločin byl na základě Libbyina svědectví odsouzen na doživotí její bratr Ben. O 30 let později se na Libby se obrátí tajný spolek s názvem Kill Club, který prošetřuje známé zločiny. Nutí ji přezkoumat události oné noci a znovu otevřít kapitolu života, ke které se již nikdy nechtěla vracet. Na povrch vyplouvají skutečnosti, které vnášejí trhliny do jejího tehdejšího svědectví. Libby začíná pochybovat o pravdivosti věcí, které jako dítě viděla. Znovu otevírá hluboko pohřbené vzpomínky na tragickou minulost. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (266)

blackrain 

všechny recenze uživatele

O autorce knižní předlohy se příznivě vyjádřil i sám King. Knihy od Gillian Flynnové mám doma. Vůbec je nepovažuju za špatné, ale tenhle film ano. S knihou si může pohrávat vaše fantazie, užijete si atmosféru, okořeníte ji napětím. Ve filmu mi to chybělo. Chvilkami se mi zdálo, že sleduju něco jiného, ale k tomu mezi knihami a filmy dochází. Člověk se neubrání porovnávání. Nicméně kniha zase není až tak moc stará. V tomto případě dávám jednoznačně přednost knize. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak trošku nelogické, příliš zmatené, urychlené a když divák zapojí mozkové závity je vše špatně. Největší chybu vidím v atmosféře a napětí. Bohužel se na ničem z toho nezapracovalo, a proto není šance na úspěch. Charlize Theron zahrála dobře, i díky ní stojí Dark Places na nohou. Jako nenáročný divák nejsem zklamaný, ale na konci jsem nebyl ani trochu v udivení nebo překvapen. Věřím, že s takovým příběhem a lepší režií mohlo jít o daleko lepší snímek, takhle jen lehký podprůměr .. 4/10 = 48% ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Pamatuješ, jak jsem ti dal ten popelník s plameňákem ??" - "Bylo mi deset, a nekouřila jsem.." Tady mě nesmírně mrzí, že takovou látku nedostal do rukou lepší režisér.. Velká škoda, velká škoda jako vždy skvostné Charlize v žánrově naprosto nefunkčním a v souvislosti s názvem i obsahem pouze symbolicky přetmaveném snímku.. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jak já jen napíšu o tom, jaké jsem měla pocity a jak na mě Temné kouty zapůsobily? Jak se říká na jednom místě ve filmu o něčem jiném, tak já bych to aplikovala právě na ty pocity. " Nic ohromného, nic úžasného", ovšem kromě Charlize Theron. Ano, přesně tak to je. Ona působila nejen veskrze fantasticky svým krásným zjevem, ale táhla v podstatě celý film sama. Prolínání časových rovin mě chvílemi rušilo, než jsem se přizpůsobila a nějaký ten jiný temný kouteček bych našla ve scénáři, ale jinak atmosféra byla ponurá, smutná a vlezla až ke mně do obýváku. Za Charlize jdu určitě nahoru. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok rotuje na pomedzí nadpriemerný a podpriemerný. Čiže je logicky priemerný? Áno aj nie. Je pravda, že s takouto konšteláciou hviezd sa dal vytvoriť film vysokých kvalít, len keby sa snažilo viac, či už na poli hereckom, scenáristickom alebo režijnom. Niektoré momenty vyskakujú k vyššiemu hodnoteniu len preto, aby ho ostatné ťahali na spodok. Thriller, ktorý je ale predsa len lepší, ako tvrdia recenzie. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy Libby (Charlize Theron) poprvé navštíví klub, si zahrála menší roli autorka knižní předlohy, Gillian Flynn. Tu zde můžete vidět, jak sedí na křesle se sekyrou v ruce. (hansel97)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama