Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (440)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jestli v týhle nepovedený reklamě na Jablíčko chtěli výrobci říct, že ty jejich Aj produkty mají tak dva vtipný momenty, ale jinak to hrají pouze na to, že jsou na svůj věk docela sexy, ovšem hlavně naprosto zbytečný a nudný, tak smekám. Prázdný, vyhajpovaný, předražený nic. Ještě je tu možnost, že jsem nepochopil skryté kouzlo iOS... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem vyrazila s kamarádkami, když jsme se loučily se svobodou jedné z nich. Bylo to trefné a tematické. Jak nemusím Cameron Diaz, tady mi vcelku sedla. První část filmu je mnohem lepší než jeho pokračování, má spád, šťávu a náboj. To v druhé části trochu haprovalo, ale i tak se našla spousta vtipných momentů. Jo, mnohdy je to praštěné až ujeté a někdy to nedává smysl, ale v kontextu, v jakém jsem snímek viděla, a také s ohledem na náladu, kterou jsem měla, to nakonec nehodnotím vůbec špatně. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Oh, zlato, náš sex je tak nudný. Pojď, natočíme se na kameru. Ehm, tak jo. Takhle to začlo a skončilo to rádobyveselou americkou pátračkou o tom, kdo všechno ty dva rozpustilý naháče viděl. Já jsem ráda, že jsem z pásky samotné viděla jen kousek, přestože celý film Sex Tape směřuje k tomu, jak rozputile veselá ta páska je. K nejlepším scénám pak patří rozhodně ty, ve kterých vystupuje ten roztomilý chlupáč (a tím nemyslím Jasona Segela). Film jsem dokoukala snad napotřetí, takže víc jak dvě tomu nedám a Cameron Diaz by měla vzít roli v nějakém artu, protože na tyhle blbiny je už stará. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím nad tím jestli Sex Tape viděli čeští distibutoři než jej koupili. Často se píše o některých komediích že jsou nevtipné a že se v nich člověk nemá čemu smát. To je ovšem kritika, která je někdy přitažená za vlasy. TOHLE je to totiž TEN film, ve kterém se divák nemá čemu smát a vlastně na to kouká jen pro to, že je mu těch herců líto. Scénář Nicholas Stoller? Nejděsivější jsou ty okamžiky, kdy postavy komentují vše co právě dělají nebo co se právě chystají udělat. Hvězdičku uděluji za to, že ve filmu zazní hodně ohulený Angel of Death od Slayer! A poté následuje ještě Expendable Youth. 20% ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Až na asi dvě výjimky zoufale nevtipné, veškeré pokusy o humor byly viditelně křečovité. Přitom téma omylem sdílené vlastní erotické nahrávky mi připadá filmařsky docela vděčné, s velice slušným komediálním potenciálem. Jenže to by chtělo vzít za úplně jiný konec, mimo jiné i vynechat všechny ty stupidní blogy a kecy okolo. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)
  • Jack Black figuruje v seznamu herců na třetím místě, ale jeho role je tak malá, že se nedostal ani do závěrečných titulků. (Pepinec)
  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)

Reklama

Reklama